Na ovm slikama deluje jos ruznije ,realno 100x bi pre uzeo Breitling Steelfish koji je po ceni priblizno tu negede nego ovu Doxu, a po dizajnu je neuporedivo lepsi.
Na ovm slikama deluje jos ruznije ,realno 100x bi pre uzeo Breitling Steelfish koji je po ceni priblizno tu negede nego ovu Doxu, a po dizajnu je neuporedivo lepsi.
Evooo izbora pa ko voli i moze nek izvoli
http://oceanictime.blogspot.com/2008...eepest_13.html
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
au, ovde bi bilo bas tesko odluciti se.
Doxa je predstavila dve nove verzije sub 4000t modela. Novi 4000t Professional i 4000t Sharkhunter modeli će imati safirne korone u kombinaciji sa Superluminova luminiscentnim premazom. Kod Professional modela markeri na koroni će imati oranž luminiscentni premaz dok će kod Sharkhunter modela markeri imati beli luminiscentni premaz. Oba modela će biti izrađena u limitiranoj seriji od po 50 komada a cena će iznositi 2890 USD. Međutim, za prvih i najbržih 50 kupaca Doxa je ponudila specijalnu cenu od 1990 USD. Doxa će sa isporukom prvih satova početi u oktobru mesecu.
Tehničke karakteristike:
- Diameter 47.00mm including crown protection
- Diameter excluding the crown protection is 44.00mm.
- Lug width 22.00mm.
- Lug to lug 48.00mm.
- Height 16.00mm.
- Bezel diameter 40.80mm.
- Crown diameter 6.50mm.
- Diameter 47.00mm including crown protection
- Movement: ETA 2897 Top grade
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
A mislio sam da su s prijasnjim satom pogrijesili... Ne znam, meni ovo nije Doxa i gotovo.
meni je ovaj sat odlican...steta je samo sto se nema toliko para pa makar ovakve satove kupiti..jako mi se svidja
next year at this time I'll be a millionaire
Doxa se kod ovog sata odrekla korone sa dva prstena, jednog od prepoznatljivih zastitnih znakova SUB serije. Cini mi se da je Doxa napravila sat koji ne lici na Doxu, steta, jer Doxa sub je jedinstvena i bez duple korone to nije to!
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi