Da li neko ima iskustva sa narucivanjem ovog sata, ili da li slucajno postoji predstavnistvo u Srbiji?
Da li neko ima iskustva sa narucivanjem ovog sata, ili da li slucajno postoji predstavnistvo u Srbiji?
Distributera nemaju u Srbiji ,a mislim da prodaje ide iskljucivo preko njihovog oficijalnog sajta.
@damasko
Samo da znaš,na cijenu sata naručenog preko neta(iz inostranstva) se dodaje PDV,carina,shiping(cijena slanja sata) i još par taksi! Tako da trebaš računati + 30% na osnovnu cijenu(otprilike)!
Definitivno najisplativije da ti ga neko donese,tj ukoliko imas nekog u SAD on ga tamo poruci ,placaces monogo manju cenu shipinga ,a izbeci ces troskove carina ,pdv....
Preuzeto sa zvaničnog sajta Doxa kompanije.
PozdravFor retail partners in the US, please contact us by email
For the rest of the world, the DOXA SUB is only available through DOXA online.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pogledaj sa Srbom Mihajlovićem.
Nalazi se u ulici, Terazije br. 5. on je časovničar koji pomalo prodaje satove. Ako je voljan, ako nije u gužvi naručiće ti ga! Reci mu samo da si za njega čuo preko ovog foruma!
Srbu znam licno, e pa super, prvo cu njega pitati. A video sam da je najbolje imati nekog u USA, ali opet treba cimati ljude. Mada imam jednog poznanika, pa ako se ne snadjem drugacije moracu tako. Cak bi tu mogao da dobije i povracaj poreza. Hvala vam u svakom slucaju. A kakva su vasa misljenja o ovom satu, vidim da ima izvrsnih poznavalaca na forumu.. Pozdrav svima i hvala.
Samo da skrenem pažnju, pomenuti časovničar NIJE zvaničan distributer Doxa satova za područje Srbije što znači da ti je svejedno dal će on da ti naruči sat ili ćeš ga ti kupiti preko same Doxa kompanije.
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Ja samo skrećem pažnju, da ne bude nesporazuma i da se ne shvati pogrešno, ništa drugo.
Pozdrav
Bookmarks sajtovi