Da li neko zna koliko je cena ovog sata: Flieger Automatic Chronograf Ref 597.11.11
Radi se o novom modelu, bar mi se cini, za 2010.god. I naravno kakvo je vase misljenje.
Da li neko zna koliko je cena ovog sata: Flieger Automatic Chronograf Ref 597.11.11
Radi se o novom modelu, bar mi se cini, za 2010.god. I naravno kakvo je vase misljenje.
Nije novi model,a cijena u BPM-u je 126490 dinara. Promjer sata je 40mm(mada na njihovom sajtu piše da je 44mm)ETA 7750,safirno staklo,WR 100m! Inače,sat je odličan!
Taj Fortis mnogo lepo izgleda i veoma je uocljiv brojcanik. Steta sto je BPM podigao cene ali i bio mi je uzi izbor na narednu kupovinu. Odlican satic.
Eventualno pogledajte negde napolju a onda moze i da se uradi povracaj poreza, jos i ako se dobije neki popust to nije lose. Mada treba biti obazriv sa tim povracajem poreza jer neke zemlje razmenjuju informacije o tome, pa posle mozete da platite i carinu i porez na luksuznu robu. Sat je veoma uocljiv i odlicno je uradjen.
Da jeste i meni se ucinilo da je deblji, ali valjda je to i zbog mehanizma.
Pa ja mislim da je u tom Fortisu ETA 7750, a taj mehanizam se ugradjuje i u neke modele sa dosta tranjim kućištem, bar mi se cini da je tako. Mozda cak i Fortis ima medele koji su tanji a u sebi imaju 7750.
@damasko
Ne možeš očekivati da sat sa 7750 mehanizmom bude tanak-debljina 7750 je 7,9mm,dok je npr. ETA 2892A2 3,6mm!!!
Nepostoji tanji model sa 7750 mehanizmom i svi satovi sa tim mehanizmom su takvog prečnika, kao što vam Dalibor govori sam prečnik mehanizma je velik. Debljina na satu je ta prava lepota jer se u njoj skriva prava bučna mašina koja baš bruji na ruci kada se rotor zarvti, a na tom Fortisu idealno stoji!
THE VALJOUX 7750 CHRONOGRAPH
[offtopic] BTW - Archimede Pilot Chrono sa 7750 mehanizmom je debljine 13,5mm [/offtopic]
Bookmarks sajtovi