dragon, hvala na savetu.. Sve je jos otvoreno, u svakom slucaju javicu vam sta uradim..poz
dragon, hvala na savetu.. Sve je jos otvoreno, u svakom slucaju javicu vam sta uradim..poz
Poslednja ispravka: dragon (22.10.2011. u 13:27)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Mene interesuje jedna stvar, koja se opet može dovesti u vezu sa kućištem ovog fortisa (tj. njegovim sređivanjem). Postoji li mogućnost bruniranja kućišta ovakvog sata? Kontam, da se time duboke orebotine ne mogu popuniti, ali bi se boja sata ujednačila. Ima li neko iskustva sa ovim?
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Sacuvaj hladnu glavu,i tople noge (u ovakvim vremenskim prilikama) i svakog doktora ces dovesti do prosjackog stapa
Ne zaleci se ,prijatelju,nikada. Kazi mi samo,jel trazis fortis,konkretno ili neki pilotski sat,tj sta ti je prioritet?
Ja kuciste ne bih dirao. Jel staklo safirno, kad je tako izgrebano?
Vidim da je oglas povučen.
Banja, reci nešto.
Baaanjaaaaaaa, jes ti ulogovan il nisi?! Garant nisi kući nego s Fortisom kod nekog sajdžije na ultrazvuku.
Evo me, tuJ sam.. Ma ulogovan sam ceo dan a nikako da stignem da odgovorim....
Sto se tice Fortisa, rezervisao sam ga na koji dan pa cemo posle provere videti definitivno sta cu...Ukoliko je mehanizam ok, smatrajte da sam sat kupio....Ogrebotine na staklu ce se ispolirati a kuciste mi je pristojno ocuvano...Sve u svemu, kao sto sam rekao, posle provere javljam vam sta je odluceno...
Pozdrav
Ostao sam duzan da vam javim sta sam na kraju odlucio za Fortisa...
Posle dugog mucenja ipak sam odlucio da propustim ovu priliku..Koliko god sam sebe ubedjivao da je to dobra prilika, jedan deo mene je to negirao..
Sve u svemu, odlucio sam da se ne zalecem, da ustedim jos novca pa kada se ukaze prilika da kupim nesto bolje...mozda sam pogresio, mozda ne...videcemo..
Samo da napomenem, ukoliko je neko od forumasa zainteresovan za ovaj sat, sat nisam nosio na proveru niti ga video uzivo, tako da o samom stanju sata znam koliko i vi, tj. samo na osnovu fotografija..Moram reci i to da je prodavac bio jako korektan, tako da po tom pitanju ne bi trebali imati nikakvih problema...
Bookmarks sajtovi