Poštovanje!
Posedujem gore pomenuti sat ali ga veoma retko nosim. Ima li ko od poznavalaca Fortis satova ideju kako da ga prodam ili radije zamenim za neki koji bi mi više odgovarao.
Hvala!
Poštovanje!
Posedujem gore pomenuti sat ali ga veoma retko nosim. Ima li ko od poznavalaca Fortis satova ideju kako da ga prodam ili radije zamenim za neki koji bi mi više odgovarao.
Hvala!
Okačiš na Kupujemprodajem za neke realne novce ili zamenu, odupreš se oglasnim lešinarima koji bi ispod cene da bi sutra okačili na oglas za 50 evra više. Opcija dva je post na chronocentric i watchesuseek da bi prodao ili menjao. A zašto ga ne nosiš? Odličan je. Ja bih ga prvi otkupio da već nemam Fortis.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Nemoj to da prodajes,imas odlican sat
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ako ti je težina sata problem, uzmi neku kožnu narukvicu. Možda crna sa belim štepom. Ili pilotska neka, sa dve nitne. Dobar sat
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Ma lomim se ne znam šta da radim.
Možda bih zamenio za neki malo više sprotski koji mogu da nosim svaki dan.
Nije loša ideja, mogao bih da probam sa pilotskom. Biće lakši i delovaće malo manje oficijalno.
Kud ćeš sportskiji - hronograf, da ne kažem ima štopericu
Evo ga na gumi
https://www.amazon.com/Fortis-B-42-S.../dp/B06XGBX2JC
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Uzmi mu original gumu ili Nato,imas savrsen sat,nema sta da se lomis,ako hoces nesto da akas uzmi G-Shock,mada i ovaj moze da istrpi svasta,uzivaj u satu.
OK ubedili ste me, necu da ga prodam!!!
Zapravo nisam ni hteo, samo sam hteo da se pohvalim!
Aj sada turi jos koju fotku,da se hvalis kako valja,u zdravlju ga nosio
Bookmarks sajtovi