unutra je cini mi se kvarcna mijota
za mali novac imas sat dobrog proizvodjaca, to ti je kao kad bi porše proizveo auto koji kosta sedam, osam hiljada evra
dobrodosao na forum
unutra je cini mi se kvarcna mijota
za mali novac imas sat dobrog proizvodjaca, to ti je kao kad bi porše proizveo auto koji kosta sedam, osam hiljada evra
dobrodosao na forum
znate sta, ,ja bi voleo da imam taj Fortis,koliko god on izgledao kao igracka...ali ta oznaka na ciferu Fortis me jako privlaci...
next year at this time I'll be a millionaire
Evo i ja sad gledam na Amazonu je cijena 150$, jel to nesto novo od Fortisa ili ja nisam vidio do sada. Ali sto kaze Milan koliko god naivno izgledao ipak je to Fortis
Ma vec dosta dugo je on na trzistu. U BPM sat kosta oko 7500 din, a narukvice oko 3500 din.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ma taj fliper je sat za mikija mausa , do skoro fortis nije imao nijedan kvarc u ponudi, nalazio se u drustvu bregueta, blancpaina i ostalih velikana
dobar je kvarc, da se ne ljuti hadzi dalibor , a ni nemam nista protiv mikija mausa hah
Poslednja ispravka: Милан Милановић (14.8.2013. u 0:33)
znam ja da je ovaj model reinkarnacija starog, koji je bio kvarcni, nego u trenutnoj gami nisu imali nijedan kvarcni model, i to vec duzi niz godina, za razliku od vecine drugih, poput braje, longinesa, sinna, omege, taga koji imaju po nekoliko kvarca, doduse, omega do skoro, ali opet to ne znaci da je fortis bolji proizvodjac ako nema kvarc u ponudi, samo jedna paralela sa velikanima
Sta znam, za mene recimo to sto neko nema kvarcni model u ponudi predstavlja samo minus.
Nije da zameram proizvodjacu kao sto je Blancpain, nego ne smatram ni za kakvu prednost samu cinjenicu da nemaju nesto u svojoj ponudi, a jos manje da ih samo to cini velikima.
Ja sam recimo bas planirao uskoro da kupim neki sat tog tipa, sa drecavom narukvicom, koji mogu da leti nosam na plazi bez da izgleda kao da nosim skup sat na ruci, i ovaj Fortis mi se mnogo vise svidja nego ove nove Ice-Watch zezancije koje sad svi nose i tome slicno...
Elegance is an attitude
Nije to uopste los sat, a i bolji je od tih ICE ili kako vec 100 puta.
Bookmarks sajtovi