Uz konstataciju da je sat prelep i privlačan, kao i želju da te dugo služi, dodaću još samo par malo kvalitetnijih fotki i karakteristike.
High-grade steel, 38 x 38 mm
Sapphire crystal with anti-reflective
coating on both sides
Superluminova coated numbers,
hands and indices
Glass caseback
Individually numbered
Water-resistant 100 m / 10 bar
Lug widths 24 mm
Ref.: 653.10.41 L 16
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala puno Dragone,
ali neces verovati da su jedan od razloga za kupovinu square-a bile i slike sa Watchuseek foruma (JimmyT)
... evo jos jedne meni drage...
veliki pozdrav
Imam Fortis B-42 model 647.10.11M kupljen pre mesec dana. Zuri 5 sekundi dnevno. Da li je to OK posto nemam narocitog iskustva po tom pitanju.
Nemaš razloga za brigu, to su odlične vrednosti kada je odstupanje u pitanju.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Željko,
slažem se sa Dragonom, moj je na 3-4 sec, ali ne obraćaj pažnju. Uživaj!
pozdrav
Evo ga moj....
Meni je jako dobar. Vecina bi rekla da je saren ali to je tribute sat. A Lemania 5100 je legenda. Mooooozda je malo mali za pilotski sat,i za moju ruku. Ali ipak bi voleo da ga imam pre nego neki sa Valjoux 7750,jer je retkost vec sada. Cestitam ti druze...
Hvala....
Ta njegova velicina je cudna stvar, imam poprilicno sirok zglob medjutim, na ruci ne deluje premalo. Mislim da je to vizuelni utisak koji je posledica njegove duzine, 46mm. Poprilicno je dugacak u odnosu na precnik od svega 38mm.
Da znam, probao sam ga...ali ipak je to super sat za te pare...
Bookmarks sajtovi