-da MrNo , složio bih se sa tvojim mišljenjem. Čak mi se čini i da je namerno izgledom naglašena pomenuta saradnja...
-da MrNo , složio bih se sa tvojim mišljenjem. Čak mi se čini i da je namerno izgledom naglašena pomenuta saradnja...
Poslednja ispravka: Mister No (15.5.2012. u 21:42)
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Ne ne ne, ne znači onaj smajli na kraju da mislim da je čudno, nego da nisam 100% siguran, jer ne nadjoh ništa o tome na netu. Još ranije sam natrčao na još jednu poznatu saradnju i evo, ubih se od razmišljanja, ali ne mogu da se setim koji je brend u pitanju. Zato i kažem da su, čini mi se, namerno naglasili saradnju izgledom, logom, krunicom i ostalim elementima.
Ja obično ne volim takve stvarčice (polutane) , jer ne mogu da napravim kompletno mišljenje o (u ovom slučaju) satu. Ali konkretno ovaj model, kako reče jagoš, meni je zanimljiv i svidja mi se !!!
Zanimljiv sat. Na zalost, mislim da nema reci o originalnoim Fortisu vec se radi o tribute Fortis satu u home custom made verziji.
Nikada nisam cuo da je Fortis imao saradnju sa Poljotom na bilo kom polju. Ipak, ako bi ona i postojala, siguran sam da bi brojcanik na kome stoji Fortisov logo bio uradjen u Fortis stilu i kvalitetu, poklopac kucista takodje (ovaj izgleda jadno), a najvaznije stvar je vezana za ime modela. Cosmonaut official chronograph vec postoji kao model i drasticno se razlikuje od postojeceg sata, Fortis kad izbaci novi model sata (novo kuciste) koristi i novi naziv. Ovako, postojeci naziv za vise kucista (pa makar i u limitiranom broju), ne verujem.
Pre ce biti da je neko uzeo Poljot i narucio odgovarajuci custom brojcanik
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi