Upravo sam naisao na ovu aukciju:
Fortis Official Cosmonauts Chronograph sehr selten | eBay
Fortis sa 3133 kalibrom, da li je iko ikada cuo za tako nesto?
Upravo sam naisao na ovu aukciju:
Fortis Official Cosmonauts Chronograph sehr selten | eBay
Fortis sa 3133 kalibrom, da li je iko ikada cuo za tako nesto?
Poljot Synamic style chronograph P3133
ode ima neke zezalice.kao da ubacuju sami te 3133
next year at this time I'll be a millionaire
To mi je poznato, da prave kvazi kopije (poljot koji lici na omegu kao sa linka ili da kopiraju hanharta) ali nikad nisam video tako nesto kao fortis sa 3133 a jos je cudniji natpis na poledjini. Nisam siguran ima li ikakve veze sat sa fortisom ili je cist ruski zez.
stvarno ne znam ali mi deluje moguce.mozda nesto u vezi ove price sa ruskim kosmonautima koji su sad reklama za fortis.meni nekako zanimljivo deluje.
Nikad čuo, ali odlično izgleda! Ima Fortis običaj ponekad da izbaci neke manje LE serije koje brzo odu, a posle se retko gde na berzi pojavljuju. Meni se čini da je ovo original.
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
....da i meni se svidja, tj. zanimljiv mi je. Liči mi na one Aviator ili MakeTime , samo je brend drugačije napisan na ciferu i čepu od mashinen.
Ovo nije Fortis već Poljot sa Fortisovim natpisom, čak je i krunica koliko ja vidim na fotkama Poljot. Video sam par komada ovakvih najčešće se pojavljuju na Nemačkom ebay-u!
na krunici nije sigurno Fortisov logo
Na krunici je Poljotov logo, "razumljivo" jer je u pitanju P3133. Skazaljke nisu kao kod Fortisovih flieger modela (za početak izduženije su), ali mi cifarnik i poklopac kućišta deluju baš Fortisovi
Ni jedna ni druga kuća mi ne deluju neozbiljno da bi nešto "mutile". Siguran sam da je u pitanju neka saradnja, kompromis zbog nekoga ili za nekoga LE za Slovene po tamo nekim Nemačkama...
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Bookmarks sajtovi