Iako meni vecina modela ovog proizvodjaca podseca na A. Lange & Sohne, moram priznati da mi se ovaj veoma dopao. Cak i to sto je brojcanik prenatrpan mu ne oduzima na lepoti. Ili vi ne mislite tako?
Iako meni vecina modela ovog proizvodjaca podseca na A. Lange & Sohne, moram priznati da mi se ovaj veoma dopao. Cak i to sto je brojcanik prenatrpan mu ne oduzima na lepoti. Ili vi ne mislite tako?
Poslednja ispravka: d1d (14.7.2011. u 15:55) Razlog: naslov teme
meni je prelep...ma da o ukusima ne treba rasopravljati
odusevljen sam
next year at this time I'll be a millionaire
Sat je prelep
Crno-bela kombinacija sa crvenim detaljima je po mom misljenju PUN POGODAK!
Verovatno je skup k'o bubreg
prelep sat.
voleo bi da ga posedujem.....
next year at this time I'll be a millionaire
Ufff..uf,uf.... UFFFF..... ffff.......
E ovo je sat po mom ukusu, skroz mi odgovara
Znaci, 25 000 $, dobro.
Ovakav je plan:
trenutno na forumu ima registrovano 2979 korisnika. Svako od njih treba da prilozi za "nasu stvar" (citaj: moju) samo 10 eura. Ukupno = 29 790 sakupljenih eura, 25 000 kupujem sebi ovaj sat, a ostatak prilazem u humanitarni fond (koji planiram da osnujem) "prva Rola zaborava nema". Korisnici fonda ce biti siromasni clanovi foruma Svet satova koji nemaju materijalnih mogucnosti da sebi kupe prosecnog Rolexa. A ja? Pa ja cu biti dugo zadovoljan sa ovim saticem. Takodje, ako se ovaj plan ostvari, svecano obecavam da cu svake nedelje clanove Foruma pocastiti sa novim, svezim fotografijama ovog predivnog sata.
GO Pano Matic counter XL
Poslednja ispravka: d1d (14.7.2011. u 15:52)
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Moram da te razocaram,pokusao je Zmaj nesto slicno ali na njegovu veliku zalost nije mu poslo za rukom...
Inace sat je ubica,postavljao ga je neko vec na forum. Njihovi satovi su fenomenalni i po meni vrede svaki euro,cent i dukat koji odvojis za njih.
Milan vec pokusao?
iiii...?
nije uspeo?
cudi me ne vidim gresku u "planu".
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ni meni nije jasno -Svi za jednog,sat za Milana - odlicno zvuci...
Bookmarks sajtovi