Mnogo mi se dopada ovaj sat, pa bi voleo da cujem vase misljenje. Meni je estetski jako lep, ali me zanima koji je mehanizam i sta mislite o njemu. Pozdrav
link
http://www.amazon.com/IWC-IW371417-P.../dp/B000YNG68I
Mnogo mi se dopada ovaj sat, pa bi voleo da cujem vase misljenje. Meni je estetski jako lep, ali me zanima koji je mehanizam i sta mislite o njemu. Pozdrav
link
http://www.amazon.com/IWC-IW371417-P.../dp/B000YNG68I
Sjajan sat nedavno sam ga probao u grckoj celcna verzija je bila oko 6000E,a u zlatu je bio oko 12000 e,naravno ovo su cene bez popusta i sa porezom inace sat stvarno izgleda odlicno posebno odlicno lezi na ruci meni je delovao nezno ,ali sumnje su otklonjene cum sam ga uzeo u ruku.
U njemu je IWC 79350 mehanizam(28800 vibracija,rezerva snage od 44h,31 rubin,automatik),tj.jako modifikovani Valjoux(ETA)7750 !
A o satu i mehanizmu mislim samo ovo:
Sat je jednostavno prelep,jednom recju savrsen i to bas ovaj sa belim ciferom. Par puta sam hteo da ga pazarim i odustao ne znam ni sam iz kog razloga ali ga svakako toplo preporucujem i opet razmisljam i sam o njemu i kupovini!
Jedan review za pomenuti sat...
Mislim da je lep sat, ali nisam siguran dal bih mogao da izdvojim i opravdam trošak od 5000-6000e za sat sa modifikovanim ETA mehanizmom!
Mada, svakako ne mogu da ga priuštim sebi... u ovom trenutku...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jeste lep ali ipak je to Valjoux,a nema ni datum ni dan ni kompletnu stopericu, koju valjoux 7750 ima,tako da iskreno i ako je IWC s obzirom na performanse i mehanizam ne bi trebalo da kosta 5000 evra,moze za te pare da se uzmejedan Girard Perragaux slican ovom samo sa belim ciferblatom,naravno sav u 18kt zlatu,sa inhouse mehanizmom.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (16.7.2010. u 22:13)
Nisam mogao da nadjem dobre slike belog,ali to je to kuciste.U radnji nov kosta 5775 evra,i video sam ga uzivo izgleda 5 puta lepse od portugesea.Moje misljenje da su ta 2 sata nebo i zemlja,a slicne su cene.
Bookmarks sajtovi