Milance mozda se na ovom linku vidi godiste The IWC Portuguese - Calibre 5000 [2000] - TimeZone
ili ovde..limitirana serija 1000 komada
http://catalog.antiquorum.com/catalo...&auctionid=235
1993 godiste kao sto ces da vidis
Poslednja ispravka: milan zmaj (4.3.2011. u 11:36)
next year at this time I'll be a millionaire
IWC Portuguese Jubilee Limited Edition Watch - TimeZone
evo i ovde 1993
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala hvala, to je godiste. Milane postao si ekspert za IWC!
Dragone, vrlo rado bi ga kupio, ali sam u pregovorima oko nekog drugog sata i to traje..
Ovaj IWC je dobio prijatelj od poslovnog partnera, pa me pitao o satu, a ja nisam znao kada je radjena serija. Iako pise 1993, nesto mi je bilo neverovatno da je dobio sat koji je proizveden 1993.god. Znam da je limitirana serija, tj pise i na kutiji i na satu. Sat je prelep, najblaze receno. Inace prijatelj je indiferentan prema satovima! Tako je to u zivotu.
Poslednja ispravka: tolarbo (5.3.2011. u 1:41)
ako neces ti ima ko oce....
))
kako ti sve nadjes nesto tako.....izazivas krajnju sum....u meni
i daj taj postavi ovde ba forum da ljudi vide da nije Mare jedini koji ima super watch..doduse i ja
Ah, taj model je i moja zelja. Savrsenstvo elegancije! Pravi muski sat za odelo.
juce sam ga drzao tj stavljao na ruku prvi model koji su izbacili ovakav ...doduse ja mislim da je ono bio 38 mm mali je,ali prelep! oko 700 su trazili za njega
Bookmarks sajtovi