Da li moze neko da mi kaze nesto vise o ovom satu. Ono sto sam procitao u katalogu je da se radi o kalibru 751. Ali posto je sve na nemackom nisam se bas nacitao
Da li moze neko da mi kaze nesto vise o ovom satu. Ono sto sam procitao u katalogu je da se radi o kalibru 751. Ali posto je sve na nemackom nisam se bas nacitao
JLC master compressor chronograph1758470 ima i master compressor cronograph II
-čelično kućište
-safirno staklo
-navojna poleđina sata
-automatik mehanizam JLC 751
-nepropusnost 10atm
-prikaz datuma , kronograf funkcija, tachymetar funkcija
-65 satni power reserve
-aligator remen sa sigurnosnom kopčom
-promjer 41,5 mm
cijena u R.H. 45.700hrk + pdv oko 6.500 eura +pdv
uostalom pitaj što te zanima, ja sam ti smo nabrojio kataloške podatke, kako imam taj sat kod uvoznika mogu ti dati i preciznije podatke.
pitaj što te točno zanima
Hvala Ivo na brzom odgovoru. U ovom katalogu iz 2010 postoji samo ovaj model. E sada, negde na net-u sam i ja video da se pojavio i Master Compresor II. Mnogo bi mi znacilo ako mozes da saznas koja je razlika izmedju ta dva modela. Usput kakvo je tvoje misljenje o ovom mehanizmu, i koliko ima rubina?
Hvala Nikola video sam bas juce ovu stranicu. Ali mi opet nije jasno da li postoji i koja je razlika u mehanizmu?! jedino sam pronasao da ima dva rubina manje.. a sto se tice estetike mozda mi je za nijansu lepsi ovaj .hrono II
Super je taj novi model, i ja sam ga malo gledao. Nikola ovde si ga nasao po ekstra ceni, ja sam ga nasao po 6300e sa kaucuk narukvicom, a sa koznom 6750e. Cak je i Ivo u Hrvatskoj nasao odlicnu cenu u prodavnici. I meni se mnogo dopada ovaj sat, divno izgleda!
Kada je u pitanju JLC i njihovi mehanizmi, kao i satovi uopste tu nema brige. Svi njihovi mehanizmi su odlicni, i tu nema greske. Konkretno calibre 751 je jedan od povoljnijih, ali i kao takav to je top klasa. Mehanizam koji se meni dopada od ovog izuzetnog proizvodjaca je Calibre: 956 koji se ugradjuje u Master Memovox. Inace je JLC jedan od retkih proizvodjaca koji proizvodi sve elemente za svoje satove.
Da i ja sam nedavno gledao ovaj model Jaeger-a, odlican sat za tu cenu. Meni se mnogo dopao ovaj Chronograph II, iako su to vrlo slicni modeli, razlika je samo malo u dizajnu brojcanika. Medjutim, gde god da sam pokusao da dodjem do cene ovaj model nisu imali.
Bookmarks sajtovi