Ne diraj legendu....
WristWatchReview.com >> Speedmaster v Strela: The Battle Of The Moon Watches
Ne diraj legendu....
WristWatchReview.com >> Speedmaster v Strela: The Battle Of The Moon Watches
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Možda je jedan od konkurenata bio i Rolex, pošto sam negde pročitao da je i Rolex GMT Master II zapravo u jednoj od misija Apollo završio na Mesecu, ali ne na ruci, već u nekoj kutiji koju su astronauti poneli na površinu našeg satelita.
^ da, to pise i u tekstu sa linka koji je vlajo okacio:
Sve je to jedna velika mistifikacija, kao i svaki marketing... Uostalom, ko jos veruje Nasi i Amerima?Astonishingly NASA independently bought a clutch of watches, including Breiltings and Rolexes off the self from a local dealer
jole777 kaže:
Pocetkom sezdesetih nije bas bio veliki izbor cronos na trzistu,u pocetku su nosili licne satove dok se Nasa posle testova nije dogovorila sa Omegom.
Omega kao i ostali lifestyle proizvodjaci iskoristavaju istoriske cinjenice.
Radila bi i danas isto kao i pre 50 godina posto jos uvek prave isti sat,pre par meseci zamalo da nisam kupio novu varijantu sa istim mehanizom,napravili su smekerski sa safirnim kristalom preko cifera i odpozadi da moze da se vidi mehanizam,ipak sam odustao posto imam i original.
Kengur, postavi slike te omege, kad budes imao vremena.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lepo napisan tekst o Omegi da li to bilo namesteno ili ne to je zapisano..
next year at this time I'll be a millionaire
Evo jedne fotke koja se uklapa u temu...
Nekako mi se cini da je sve to marketing. Ali je prica dobra pa je i marketing bio uspesan. Amerima inace nista ne verujem, posebno sto su bili gore pre 50 godina, a sa ovakvim razvojem tehnologije u poslednjih 50 godina, ne mogu da priblizno da ponove taj "uspeh".
A i ova fotografija kosmonauta sto je postavila Gaga: sa koje strane pada senka u odnosu na kosmonauta na slici?
Off>Sto se tice sletanja na mesec, 100 posto verujem da su sleteli Skoro sam gledao interviju sa sovjetskim npr pukovnikom svemirskog programa. Kaze da nema dileme da su ameri sleteli na mesec. On tvrdi da su ameri bili na mesecu, i dokaz mu je to sto su pratili radio signale izmedju zemlje i meseca. I napominje da u doba hladnog rata , ni ameri ni sovjeti takvu prevaru ne bi precutali. Odgovarao je i na pitanja koja su cesto postavljanja od strane ljudi koji veruju da je ovo ustvari filmski studio. Zasto sad ne lete? Pa nemaju interesa, nije to bas previse jeftino.
Nije off: Ovaj sat je legendaran. Nego mene zanima, u ranijim topicima se pominje da danas te napore omege ne bi izdrzale , moze neko pojasnjenje?
Serb,izdrale bi i danas kao sto su izdrzale pre 50 godina,kao sto sam napisao ista cuka se proizvodi nepromenjena.
Bookmarks sajtovi