Bogami - ni ja nisam siguran... 321 je bio u satu dok ga je NASA testirala a i na prvim letovima 1962. 861 je ugradjivan od 1968. a na Mesec se islo 1969.
Probacu da nadjem koji je bio na Mesecu
Bogami - ni ja nisam siguran... 321 je bio u satu dok ga je NASA testirala a i na prvim letovima 1962. 861 je ugradjivan od 1968. a na Mesec se islo 1969.
Probacu da nadjem koji je bio na Mesecu
No time to lose
Nasao - "as Buzz Aldrin wore his Speedmaster 145.012 fitted with the Omega 321 caliber on July 20, 1969"...
Sigurno je i 861 isao "gore", jer je resertifikacija uradjena jos par puta (i za Space Shuttle )
No time to lose
^^ ..... pa to, navodno je NASA i 1969. i par godina kasnije slala modele moje je imala na stanju (popisu alata) od ranije (verovatno 321), a kasnije su verovatno putovali 861. Probacu i ja nesto da "iskopam".....
Ahh..... prestigao si me....
I meni se vise svidja ovaj prvi Tag Heuer uh pardon Omega....
next year at this time I'll be a millionaire
vecita dilema... 3573.Malo je skuplji,ali je zahvalniji i lepsi zbog safira pozadi,tj atraktivniji. Samo expert moze da kaze dal je jedan il drugi kad je sat na ruci. Belicasti okvir koji ima safir kad prelama svetlost. A sto se tice odlaska na mesec,za sad samo je potvrdjeno za 321,i nemoj te se truditi da nadjete da li je bio i 861. Ima dva odgovora,jeste i nije. Poenta je,Omega je pitana i NE ZNAJU. Ako imate nekog u arhivi NASA eeee ondak.... Znaci ne gubite vreme,vec istrazeno Ako vas interesuje bilo sta oko ova dva modela pitajte
Iskreno nisam očekivao ovakav odnos u korist 3573.50.00... Evo ga jedan link, koji je ja mislim neko već kačio, ali neka ga i u ovoj temi...
Mogu samo zamislim koliko si vremena proveo čitjaući o Speedmaster... Ti si naša živa enciklopedija na tu temu...
Sto se njega tice,da Sada vec i o Heuer Bund isto. Svi ostali samo ljubitelj Pazi,koji god da uzmes neces se prevariti. Ali,zeleces i onaj drugi,nazalost. Meni je zelja Alaska project,a ako taj ne moze onda 3570. A mnogi koji imaju njega hoce 3573,provereno. I tu nema kraja. Zato ako bas bude kes u pitanju,kupuj 3570. Bices prezadovoljan. A sto se tice izgrebanog plexija,ispoliras ga jednom u dve tri god. Pretpostavljam da neces lupati sat po zidu,nego ga paziti kako i zasluzuje,a normalnim koriscenjem mu neces nauditi nikako. Mislim na plexi.
Auuu... pa svi glasaše za Speedy 3573.50.00! Moj glas ide ovom drugom jer volem da budem kontraš i opozicija a i nisam preterano oduševljen sa tim staklenim poklopcima. Mada, mehanizam je zaista prelep.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa ne mos pogresiti koji god da odaberes. Da ces ici u svemir i da ces jos i napolje izlaziti mala je verovatnoca Ja sam ga uzeo i iz tog razloga sto ga je bilo odma,a i jer volem da vidim sta ima unutra. A Alaska mi je tiha patnja. malo ljudi zna da je on posebno od Omege pravljen za Nasa. U saradnji sa astronautima. Trebao je da se nosi na Apollo 18, i 19...ali.... Kad je dosao novi program sa satlom ostao je ipak stari dobri klasicni Speedy Pro.
Bookmarks sajtovi