Da, nije zbog safira, jer safir kada pukne se rasprsne u milion sitnih komadica, a ne bi bilo bas lepo da ti komadici tako lete po letelici, dok plexi samo kako da kazem, pukne i ostane na svom mestu. A i 3573 nema antimagnetic zastitu, koja nije bog zna kakva kod 3570 ali je ima... A ostali Speedmaster satovi nemaju nikakve veze sa ova dva, zato i nisu Pro. Za zemaljske uslove 3573 je zahvalniji, elegantniji, moderniji i atraktivniji. Cinjenica da imate sat od 2000e sa izgrebanim plexijem mnogima bi smetala, meni licno ne, jer imam majstora za drugara ali je to jedan od razloga postojanja 3573, eksluziva i legenda u jednom....I cinjenica je da vecina ljudi koji imaju jedan ili drugi zele onaj sto nemaju. Omega Speedmaster Professional je najpoznatiji, naprepoznatljiviji, mnogima i najbolji i jedini, ali to je sad druga prica, a verovatno skoro sigurno da nije najbolji rucni hronograf na svetu i ikada. Legenda koja traje. Koga zanima i ne slaze se sa mojim misljenjem neka googla do mile volje Daleko da je najbolji ali je najpoznatiji definitivno medju poznavaocima i ljubiteljima..
Bookmarks sajtovi