Ljudi to je toliko bolestan izbor, da ja mislim da ne bi mogao nikako da se odlučim... Mislim, jesam glaso za 3573 i rekao sam zašto ali sad opet se javlja crv sumnje... Ili oba ili ni jedan...
Ljudi to je toliko bolestan izbor, da ja mislim da ne bi mogao nikako da se odlučim... Mislim, jesam glaso za 3573 i rekao sam zašto ali sad opet se javlja crv sumnje... Ili oba ili ni jedan...
Ja planiram da odem tako da mi treba neki hard-core moon watch a kako je krenulo ovih dana, lako je moguće da ću biti pre vremena lansiran i to na Mars. Al ako dođe do tog lansiranja, svaki sekund na zemlji ima da iskoristim na najbolji mogući način.
Gde je ostatak ekipe? Članova preko 2000 a samo 17 glasova i par komentara.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ko i uvek....javice se s pitanjem da li je ovaj Patek Philippe Zepter original,cena 2000din. Vec razmisljam da ne odgovaram na takva pitanja onim clanovima kojima je to prvi post.
Mislim da je safirno staklo ipak presudnu kod ovakvog modela. A to da li je bio na mesecu, i da li je uopste neko ikada bio, stvarno mi ne znaci nista kod izbora sata, posebno sto je u pitanju samo los marketing.
ja sam glasao da bi ispostovao ali ne volim omege
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav sa rehabilitacije, da va malo pomognem oko izbora Ipak je on s babama, magnetima,strujama i bazenima...a ne SKX
Prilog 5150
^ Jel to uslikano u trenutku dok preskačeš zid? Pustili te ili si opet pobegao?
Ne mogu da verujem, zar sam ja jedini koji je prepoznao kvalitet 3570 modela i prednosti koje on pruža? ccccc....
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Iskreno? Nijedan...
Bookmarks sajtovi