Omega nazalost po nas ide prema kategoriji kupaca sa većom kupovnom moći.
Ovo su neke od novosti iz Omege:
Novi model De Ville Hour Vision zasad jedini ima 8500 kalibar u sebi sa prozirnim safirnim stranama.Pošto me ovaj model itekako zanima razgovarao sam sa par vlasnika i svi do jednoga su iznenađeni točnošću novog mehanizma koji se kreće oko +1 sekunda u par tjedana :woohoo:
U biti nitko jos ne vjeruje da je postignuta tolika točnost sa satom bez quartz-a.Brojčanik je meni osobno jako lijep (stainless steel model sa bijelim brojčanikom) i treba ga vidit uživo.
E nakon tolike hvale išao sam ga isprobati kod našeg uvoznika i detaljnije ga pogledat izbliza.Znam da sam pod dojmom nakon hvale vlasnika i pohvala mehanizmu ali taj sat me se jako dojmio..
Prekrasnog izgleda,nenametljiv na ruci,plava kazaljka za sekunde je pun pogodak.Bojao sam se da je prevelik na ruci ali nije (oko 41mm je promjer)baš je kakav treba biti na ruci.Uglavnom nisam našao nikakve estetske nedostatke (po mom ukusu).
Jedino narukvica koja je prekrasna ima malu zamjerku a to je mehanizam kopčanja koji trazi navikavanje-kopča se na obje strane ma treba probat pa vidit mozda je nekom odmah sjedne meni nije.Uglavnom sat i pol.
Navodno ce uskoro stići i drugi modeli sa 8500 mehanizmom kao aqua terra sa reljefnim brojčanikom i kojima će cijena (nadam se) biti niža nego devilki.Čim stignu iću ih pogledat i mislim da sam se odlucio za Omegu kao moj novi sat.Ne pada mi na pamet platiti punu cijenu replika satovaod 4650 eura u Hrvatskoj. Mislim je uzeti vani za puuno nizu cijenu.
Od Grand Seika Spring Drive sam odustao prvenstveno jer će ostati Japan only proizvodi tako da bi ih morao slati u Japan za popravke i servise a poznavajuci nasu poštu i carinu ne želim preuzimati takav rizik.
Tko može nek se prošeće do Omega zastupništva i zatraži ovaj model da pogleda pa slobodno stavite svoje mišljenje o njoj,pozdrav!
Bookmarks sajtovi