Nikola, tvoje fotografije me oduševljavaju, a kad sam pročitao da si fotografije Omege Speedmaster Professional napravio telefonom, nisam mogao da poverujem, zaista svako poštovanje
Inače ova Omega je sat potpuno po mom ukusu, odlepio sam za satovima jednostavnog dizajna kao što je ovaj...zavidim ti...
Pozdrav,
V.S.
Hvala Vladane, fotke su pravljene telefonom s tim sto sam sad koristio i lupu pa zato ima vise detalja i mnogo su lepse fotografije, na lcd tv izgledaju savrseno, nisam ni ja ocekivao takav rezultat, a nisu ni sredcene, tj doterane, nemam kad A sat je bas lepo sredio moj casovnicar Sale Popov, svaka mu cast, izgleda kao nov.
Nema na čemu, stvarno zaslužuješ sve pohvale, a iskreno nisam ni znao za tu tehniku fotografisanja uz korišćenje lupe
Pošalji mi na PM kontakt informacije tvog časovničara i preporuke, pa da okačim njegove podatke na stranici "Servisi".
Pozdrav,
V.S.
Iskreno meni je Geneve mnogo lepsi od Speddy-a,jednostavno lep sat. Svaka cast,izgleda kao da je juce izasao iz radnje.
Hvala Marko.
Nice...
Nije bilo jahanja na kamilama?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jeste, htela je da me ubije, al stvarno, istegao prepone kad se spustala ma strasno, vise me je kamila ubila nego kvodovi i bagiji. A to mi je ko zna koji put da je jasem ali ova je bila ubica
Ja znaci ne mogu da vam opisem kako mi je covek sredio sat za 20e, znaci kao nov je, ako ne i bolji. Sve sto je nekad bilo mat i sad je, znaci rasklopio ga je u potpunosti, cak i koronu skidao, bazel, kako se vec zove, ovaj sjajni okvir, jer nije hteo da radi ako ga ne skine lagano da nebi osstavio nekog traga na satu ako ide malo jace,ma kralj, ali evo fotki pa procenite, mada kao i uvek uzivo je lepsi, Simovicu svaka cast,pozzz
Prilog 3481Prilog 3482Prilog 3483Prilog 3484Prilog 3485Prilog 3486Prilog 3487Prilog 3488Prilog 3489Prilog 3490Prilog 3491Prilog 3492
Poslednja ispravka: nikola0406 (4.11.2010. u 13:42)
Bookmarks sajtovi