Nemam riječi!!! Svaka čast!!!
Nemam riječi!!! Svaka čast!!!
Svaka cast! Fenomenalno!!! Salji kontakt na PP.
No time to lose
Bolje nego kad je bio nov ,mislim da ti speedmaster vise ne treba.
Sredio ga je sjajno,izgleda kao nova Aqua terra ,sa mat bocnim ivicama.
Prilog 3493
Ej hvala drugari stvarno me odusevio covek svojim radom. Nosim sad nju mesto Speedy Inace zaboravio sam ranije reci, mehanizam koji pokrece moj sat pokrece i jedan od najpopularnijih i najboljih Omeginih satova ikada, po meni, a i po mnogim drugim ljubiteljima ova marke, cuveni Seamaster 1000m. Evo link o tom satu sa lepim i detaljnim opisom i fotkama. Sta bih dao za taj sat
http://www.convention-floor-videos.com/seamaster1000/
Poslednja ispravka: dragon (7.11.2010. u 12:02)
ovaj sat me stvarno odusevljava a i to kako ga ti pazis i volis.svaka cast sat i jeste jedno veliko zadovoljstvo.
Ufff... dobro izgleda sada ova Omega, mora da je uživo još lepša!
Jel to Damir sa Limana? Za njega sam dobio preporuku od člana sa foruma, kaže da je odličan časovničar. A i Sale ga preporučuje.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sta mislite o ovom satu, kakav je i kolika mu je realna cena? ja ga posedujem vec nekoliko godina. Zanima me i koji je tacno model?
a8lex6a sat je odlican kao i svaka omega a reko bi da je u dobrom stanju.moj savet ti je da uopste ne pitas za cenu i da ga ne prodajes jer je to sad kod nas toliko obezvredjeno da je to smesno.cuvaj ga i uzivaj u njemu.
U pravu je. Sat je prelep. Ako bas ne moras da ga prodajes onda nemoj, jer ces dobiti smesne pare ovde za njega. A mislim da ima clanova na forumu koji bi ha i kupili, jer sat je stvarno lep, a ikada bi postavio jos koju lepu fotku i sliku mehanizma bilo bi super.
Bookmarks sajtovi