Ova je stvarno lepa... Za koliko realno može da se nađe u ovakvom stanju, ja bih je kupio...
Ova je stvarno lepa... Za koliko realno može da se nađe u ovakvom stanju, ja bih je kupio...
Poslednja ispravka: Don_Krstic (5.12.2010. u 20:31)
Procene vrednosti satova mogu da se traže/rade samo u OVOJ temi.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
hvala ljudi na komentarima. Ja sam ljubitelj satova ali ocigledno ne znam da cenim prave vrednosti. Inace svakodnevno nosim FESTINU Tour de France i prezadovoljan sam njome.
Niko mi nije odgovori za tacan model ovog OMEGA sata, recimo iz koje je godine?
da li si siguran da je omega automatic.starost kraj 70 ih pocetak 80 ih.morao bi da slikas masinu.
Hvala Nikola, mislim da je u pitanju bas taj model. Malo sam prelistavao po netu i naletim na youtubu na sl link:
- ovakav isti ja posedujem.
Jos jedna ipsravka, napiaso sam u nekom prethodnom postu da je automatic ali mislim da je na navijanje pa da se ispravim.
Ako budem mogao da ga otvorim sam slikacu mehanizam pa cu okaciti slike.
poz
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (7.12.2010. u 13:43)
Mislim da je Omega najlepse modela pravila bas u ovim klasicnim modelima. Stvarno imaju prelepe elegantne modele. @a8lex6a prelepa je ta Omega, steta sto je malo vise ne nosis. Mada i da stoji u vitrini, bice lep detalj.
Bookmarks sajtovi