Omega 2806.52.37, 49mm, chronometer mehanizam na navijanje....
Foto preuzete
Prelep sat, odlicno lezi na ruci, bar na fotografijama tako deluje....
Omega 2806.52.37, 49mm, chronometer mehanizam na navijanje....
Foto preuzete
Prelep sat, odlicno lezi na ruci, bar na fotografijama tako deluje....
Poslednja ispravka: d1d (4.5.2011. u 15:54)
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Po meni sat je predimenzioniran, 40mm za ovakav sat je puna kapa, niti je ronilački niti ima neke komplikacije pa da mu je tesan cifer.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
42mm i bio bi idealan.
Jedino što je automatik... Inače meni jedan d lepših Omeginih modela posebno zato što nema datum... Ali izgleda da ga više ne prave...
odlican je
next year at this time I'll be a millionaire
ogroman! smrt trendu povecanja precnika kucista! inace je lep skroz
Lep i vrlo jednostavan sat. Mana je preeeeedimenzinisano kuciste-blizi je zidnom satu po meni i naravno nedostatak datuma.
Slazem se sa vecinom komentara da je prevelik, mislim 49mm!? Ja sam i izneo licni stav da preko 42mm tesko da cu ikada vise nositi jer smatram takve satove, pre svega, za neudobne i preteske, cesto i neukusne. U poslednjih nekoliko dana pretrazujem net da bih skinuo sto fise fotografija ovog sata na zglobu i moram priznati da ni na jednoj fotki ne deluje bas preveliko. Naravno, taj sat ne kupuje covek sa veoma uskim zglobom ali opet..... Neverovatno lepo lezi na zglobu, pogledajte poslednju fotografiju, navodno, ako se dobro secam, vlasnik ima zglob 17cm.
Da li je neko probao ovaj sat ?
Moram priznati da me jos vise privlaci njegov mehanizam.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi