Jeste on baziran na 2829, ali se u odnosu na 11xx vise razlikuje od originala, dodat je co-axial.
Jeste on baziran na 2829, ali se u odnosu na 11xx vise razlikuje od originala, dodat je co-axial.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da dodat je ali ne u onoj meri kao kod sledece verzije,znam kad sam gledao servis majstor mi rece dobro je da je Eta,naravno da je ubacen co-axial ai ne u tolikoj meri kao kod sledeceg modela tj PO
next year at this time I'll be a millionaire
Standardna 2892A2(Omega 1120)koja je extra mehanizam i Omega 2500 nemaju nikakve veze.
Taj co axial pravi probleme i to poštene. Trenutno je i opticaju D verzija ali to je ipak isti mehanizam i razlike su skoro minimalne..
Za ovaj sat mogu kazem da sam ga jako dugo nosio i da nikakav problem nisam imao. Cak sta vise jako zadovoljan, za 3133 koliko znam i sa D verzijom pravi problem. Upravo je tu jedan clan koji posle servisiranja u kod experta za co axial se zali da i dalje ima problem.
Moja je preporuka za ovaj sat,iz licnog iskustva.
Hadzi aj nisam toliko ni malo upucen u mehanizme kao ti,bas me zanima koje su to modifikacije odradili osim sto znamo u 2500?
Milane,
Razlika između C i D verzije je u dizajnu co axial-a. Kod C je to standardni, na 2 nivoa,a kod D je na 3 (3 spojena točkića). Isto kao kod 8500 samo bez Si nemirnice.
Međutim,ni 8500 se nije pokazao kao nešto veoma poželjno i izdržljivo.
ok za to,to sam donekle i u prici sa majstorom skapirao...
nego mene zanima 2500 u odnosu na ETU
A to! Pa mnogo ljudi kaže da je 1120 najbolja 2892,a ja mislim da je to jedan od najboljih automatika.
Lagan za servisirati,precizan,izdržljiv,male visine,elem,
2500: servis kod ovlaštenog servisera ili Švica. Osjetljiv,vrlo. Zablokira se bez vidnog razloga. Precizan- da, ali džaba kada od 4 verzije se ne zna koju je gore imati.
Da napomenem,nije baš svaki primjerak problematičan ali ....
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (24.8.2013. u 1:16)
Ja se izvinjavam, malo skrećem temu, a ova Omega
Seamaster Planet Ocean 232.90.46.21.03.001? Sledeća generacija Seamaster-?
New Year’s Review: Omega Seamaster Planet Ocean Liquidmetal Titanium | Perpetuelle
Mišić M.
To je PO,jača klasa i cjenovno i specifikacijama.
I na novoj 8500 su se pojavili neki problemi koliko sam citao po forumima,a za sad 9300 nije i nadam se da nece
Bookmarks sajtovi