nikola0406 kaže:
off topic
Posto je spomenuto je moje cimanje i zabrinutost oko Speedy. E pa ovako , ljubitelj satova bi trebalo da zna da taj sat nije automatik nego navijac. Drugo ja se ne cimam, nego jednostavno pitam ljude koji vise od mene znaju da mi pojasne neke stvari jer JA NE ZNAM sve, a o tom satu sam vise zaboravio nego sto ce mnogi ikad znati o njemu. No, ako neko zeli da kupi sat na baterije i uziva u tome neka ga kupi i uziva, ja uzivam u mom satu, uzivao sam i cekajuci ga 15 godina, uzivao noseci Omegu Geneve automatik koja je bila prvi korak ka ostvarenju sna. A sto se tice moje navodne bojazni oko sata, pa nema je, taj model je jedan od najduze u prizvodji, jedan od najservisiranijih satova sa gomilom rezernih delova originalnih po razumnim cenama. Sta ce biti ako stane, pokvari se, odnesem ga preko puta kod drugara Saleta na servis i dobijem ga za par dana, zasto tako brzo, jer ima delova. Sta e biti kad ti ne daj boze stane tvoj sat, ne znam, God help you, a daces 1000 euro majko bozja za sat na baterije. Znaci kupi kvarcni i uzivaj druze, sve najbolje. No hard feelings.
Bookmarks sajtovi