Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
I meni se svidja safir na poklopcu, ali se slažem sa dragonom da malo deluje kao šminka, no to nimalo ne umanjuje lepotu ovog sata.
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Mozda je dragon upravu da je na ronilackom satu nepotreban ovakav poklopac, ali iskreno kad ima ovako lep mehanizam bilo bi greota sakriti, verujte mi kad sam vide aqua terru 8500, bio sam odusevljen, jos nisam video uzivo ovaj PO ali ne sumnjam da je sjajan probao sam liquid variantu ali sa starim mehanizmom i odlicno izgleda, kolko vidim na chrono24, cene se krecu oko 3900-4000 e i oko 4500-5000 za hrono verziju
Mehanizam jeste lep ali poklopac na starom modelu je još lepši.
Šalu na stranu, po meni Omega je mogla da ponudi novi model sa dva poklopca od kojih bi jedan bio sa prozorom od safirnog stakla a drugi od punog čelika pa onda nek vlasnik odluči šta želi da drži na satu. Naravno, sat bi dolazio preinstaliran sa poklopcem od punog čelika.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ma i opet bi to bio dress diver i da ima SS caseback. Sat je jednostavno prefin i prelijep da bi bio tool. Jos je i kronograf pa je nekako vise sporty nego ronilacki. Meni je drago da je iza safir. Ja ovaj novi PO krono uopce ne dozivljavam kao divera. Postao je "preljepuskast" za to.
Iako 600m je dosta, i previse. Za sve ostalo tu je Ploprof
i ja sam se smorio sto nema 42 mm,mozda im je isla slabo pa su se orjentisali samo na ono sto mu prilici
next year at this time I'll be a millionaire
Zvao Banja Luku (Malbasica) juce i jako se razocarao cenom...a bas sam se naostrio da pazarim jednu plavu prekrasnu...mislim da je preskupo...i sa svim popustima velika.
bas steta i jos se ocekuje od nove godine jos jedno poslupljenje...
next year at this time I'll be a millionaire
Steta sto ne postoji plava hrono u promeru 42.
Mnogo mi se svideo sat iako je omega...
Omega Seamaster Planet Ocean cal.8500
dobar video
Poslednja ispravka: dragon (24.10.2011. u 15:34)
Bookmarks sajtovi