Jeste lep je jako. Pa eto neki proizvodjaci prave satove u cast nekih poznatih istrazivaca, a kod nekih proizvodjaca ti isti istrazivaci rade na razvoju satova koji i sluze njihovoj svrsi, dok se drugi reklamiraju i sponzorisu te poduhvate
Jeste lep je jako. Pa eto neki proizvodjaci prave satove u cast nekih poznatih istrazivaca, a kod nekih proizvodjaca ti isti istrazivaci rade na razvoju satova koji i sluze njihovoj svrsi, dok se drugi reklamiraju i sponzorisu te poduhvate
U pravu si,to je kao kad gledam svki film Dzordza ili James Bonda gde se radi na razvoju satova koji ispustaju kiseline i unistavaju resetke za bezanje iz zatvora u ovom postu moze se reci isto da se renomiran brend ,radi na razvoju satova i sluze kao sto je navedeno i plus se reklamiraju !sat stvoren za Bonda...007...
To je prava reklama....
next year at this time I'll be a millionaire
james bond je slucajno izabrao omegu, a ne ona njega, on je stvaran lik milane, zaboravio si
Pogresan sat, ni jedan ni drugi ne nose Ploprof Cika Zak Kusto je nosio i Plo i Baby Ploprof, a ne IWC dok je spasavao kornjace u plikacu i dubljinama....
http://www.convention-floor-videos.c...0/Pages/5.html
http://www.convention-floor-videos.c...0/Pages/1.html
Dobro ljudi, zar ne moze ni jedna tema da se otvori, a da ne krenu niski udarci?
Opet cemo morati da brisemo poruke, a rezultat je necitak i ruzan forum. Molim vas da se vratite na temu!
No time to lose
Ovim zavrsavam..jer sto kaze moj Drug a sad modelator opasan ovde nije mestu sueti ili ljubomori...
Ne radi se o Zaku vec opet o reklami...ovi s kojim je satom ronio mene to ne zanima ili koji je brend pomogao tom Zaku za neku njegovu pustolovinu...
Kao sto je pricalo Omega prvi sat u svemiru,a ono mozda Seiko
I od mene vise dosta u ovoj temi....pravi se sprdnja..ja sam u Postu IWC stavio seriju za Zaka i ne vidim nista lose u tome i onda ide ovde replica za to..glupost...
poz..
next year at this time I'll be a millionaire
Uživajte u satovima i pustite druge da uživaju, takođe!
Više se neće tolerisati ni najsitnije insinuacije i kvarenje i trovanje čak i starih i vrlo korisnih tama!
Ovo je poslednja opomena pre nego sto počnu da se primenjuju ozbiljnije mere!!!
No time to lose
Review Omega Seamaster Professional PloProf 1200m
Omega Seamaster PloProf 1200 Review
Moje misljenje je da ce ovaj sat imati vrijednost i u buducnosti.Vintage primjerci drze finu cijenu.
Kao i nekad i danas je to model posebnog dizajna i - nije popularan,vec je tzv. low seller.Sto je takoder jedan od faktora pozeljnosti kada/ako ovo postane vintage model.
Bookmarks sajtovi