Čestitam od srca !!! Ako može jedan review....kada nađeš vremena(bilo bi stvarno dobro)!
off topic
Lijepa je i ova 19-ka......mašala(kod mene je G17-bolje odgovara mojoj veličini ruke)!!!
Čestitam od srca !!! Ako može jedan review....kada nađeš vremena(bilo bi stvarno dobro)!
off topic
Lijepa je i ova 19-ka......mašala(kod mene je G17-bolje odgovara mojoj veličini ruke)!!!
probacu , mada nema sta tu mnogo da se kaze o njemu...prost sat... e znas sta mi je cudno ...kazaljka ''promasuje'' one crtice na pozadini...negde sam citao da se jos neko zalio da se to desava na seamasteru.. prosto neverovatno ,gledao sam nekoliko starih,osnovnih Casia i ni jedan nije imao ovaj problem... malo neverovatno za jedan brend kakav je Omega... mozda postoji razumno objasnjenje?!
OT
slazem se sa tobom ... i ja sam fan 17ice...ali ovu nisam mogao da biram
Odlican sat, a i okruzenje mu je adekvatno
Promašuje sekundara? Ništa neobično kada je kvarc u pitanju.
Da promasuje sekundara.... ma ne nervira me iskreno , nego me cudi...evo gledao sam u ova dva dana 2324424 Casia i festine i Tissot i ni jednom se ne desava to...
A ja imam 2 Casia i obadva promašuju-zaboravi na to!!!
Cestitam na kupovini da te sluzi dugo
Daj malo bolje sat uslikaj jedino se pistolj dobro vidi.
ajd probacu ali nisam bas vest sa fotografijom...lovim ovih dana neke druge cuke da stavim na net...
Bookmarks sajtovi