hvala. Iz tvojih usta u Bozije usi Dragane Makar Helson Sharkmaster ako ne Seamaster 1000m
hvala. Iz tvojih usta u Bozije usi Dragane Makar Helson Sharkmaster ako ne Seamaster 1000m
Svaka cast na izboru! I ja sam zaljubljenik u istu marku, ali nemam favorita. Da sam ja na tvom mestu ne bih dirao sat sve dok ne stane (muerto). Je... ga , volim stvari kakve su u originalu. Cim otvoris kuciste, za mene to nije vise to. Mozda preterujem ali sam takav. Buy the way, da sam ja kupio sat sa takvom strascu ko ti , zena bi se razvela od mene (ne ljuti se na ovaj komentar). Neka ti bude dugovecan i tvoj stalni pratilac!
Hvala ti i dobro dosao. Pozz
Cestitke i od mene, i na jednom i na drugom izboru i odluci! Srecno!
ej to nikad nisam cuo,al ne kazem da nije tacno. Mada ta crvena tacka se toliko lako skine da je to neverovatno. Ako jednom dva put detaljno sat ocistite,ode ona. Znaju oni to. Na druge nacine oni vide dal je sat otvaran. Svaki put se mali trag ostavi,al svaki put. Mada ne verujem ja da oni dizu veliku dzevu oko otvaranja sata sem ako to samo otvaranje ne prouzrokuje kvar. A i ne bi ga nikad tamo slao,imam ja svog majstora....da ga ne reklamiram visekakva Svica. A delova za Speedy kolko os.
Pa sad, ne mogu da tvrdim da je to neka ustaljena praksa, kad malo bolje razmislim ni ja o tome ranije nisam nista cuo. To ti kazem iz licnog iskustva, moj je dobio plavu tacku. Mozda nisu imali vise crvenih
Moracu da slikam kad uhvatim vremena....
A ti slao sat tamo.... A koji imas
Seamaster chronometer
"Misteriozna" plavotacka.......
ako je u off-u, moderatori brisite, ipak, ovo nije speedmaster
Bookmarks sajtovi