Lepa kopča!
Hajde postavi par slika sata sa prednje strane ili na zglobu da vidim kako mu stoji ta koža!
Lepa kopča!
Hajde postavi par slika sata sa prednje strane ili na zglobu da vidim kako mu stoji ta koža!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Prilog 6188Prilog 6189Prilog 6190Prilog 6191Prilog 6192
Vasa zelja je za mene zapovest....
O konačno neko ko sluša moderatora a ne ko onaj mali zmaj što samo provocira.
Pa i ne izgleda tako loše kako sam mislio! Mada mislim da bi bolje legla neka kroko kožna narukvica ili barem neka sa belim koncem.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa ne izgleda ......
Zanimljiva prica kako je Omega pokusala da unapredi legendu, a N.A.S.A je rekla,ne uredu je Sama ta legenda oko Speedmaster Pro dobija na znacaju time sto nije pravljen po narudzbini, nego je sam po sebi bio nepobediv u to vreme i jos uvek je.
Exclusive: An Interview With Pierre Chopard, Leader of the Omega Speedmaster AlaskaProject - Blog - HODINKEE
Na ovom linku mozete procitati koji sve testovi su bili vrseni, koji su sve satovi bili testirani,koji satovi su pali na testu i zasto. Uglavnom su to sve satovi renomiranih proizvodjaca. Medju zanimljivim modelima je i Rolex Daytona koja je nekoliko puta stala prilikom testu.
Omega Speedmaster at NASA
Nije los link, ima dosta o professional-u, a i o x-33
OMEGA Speedmaster Professional -- EE -- Expedition Exchange Incorporated
Ne da nije los nego je najkompletniji koji sam video. Odlicno...
Speedmaster Professional
ahhhhh da mi je jedan SPEEEEDMASTER-PROFESSIONAL
Bookmarks sajtovi