Samo budi strpljiv...
Samo budi strpljiv...
Hehe! Baš mu lepo leži kroko koža! Sad ga hoću još više Mada koliko sam gledao slike njemu stoje sve narukvice! Ma nosio bih ga i bez narukvice
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Bas si mu pomogao Nikola.Sad ce da se lozi jos vise.Pretpostavljam da ti je to i bio cilj?
Sat je bruka, mislim da je pravi izbor, deluje kao sat koji se prenosi generacijski.
Samo jedna obavijest,jučer sam bio u Dicti u Rijeci,Speedmaster Pro sada košta 31 700 kuna (oko 4200 eura)...odjednom je naglo poskupio
Danas je inače 43.godine od sletanja na Mesec (20.7.1969.) i čuvenih Omega Speedmaster satova koji su se našli gore. Iako Nil Armstrong nije poneo svoju Omegu u šetnju po Mesecu, Baz Oldrin jeste a kasnije je imao i onu čuvenu izjavu: "It was optional to wear while we were walking on the surface of the moon ... few things are less necessary when walking around on the moon than knowing what time it is in Houston, Texas. Nonetheless, being a watch guy, I decided to strap the Speedmaster onto my right wrist around the outside of my bulky spacesuit."
Bookmarks sajtovi