Na koji si tacno B42 mislio. KOliko je u BPM-u, jesu li mozda spustili malo cene. I ja merkam jedan, ali ocekujem neki letnji popust. Red je da se malo spuste cene u vreme godisnjih odmora
Na koji si tacno B42 mislio. KOliko je u BPM-u, jesu li mozda spustili malo cene. I ja merkam jedan, ali ocekujem neki letnji popust. Red je da se malo spuste cene u vreme godisnjih odmora
Drugari, diskusiju o Fortisu nastavite u za to predviđenom forumu, a o popustima i aktuelnim sniženjima lokalnih distributera možete i putem privatnih poruka. O cenama je svakako moguće informisati se i putem sajta zvaničnog distributera.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Prilog 3272Prilog 3273Prilog 3274Prilog 3275Prilog 3276Evo jos neka sveza fotka. Pozz
e omega je boli glava svaka cast
Stavio sam sat na crnu aligator calf kozu i ok je meni bar, a nosio sam ga kod mog casovnicara i podesio ga je na -1sec na dan sto mislim da je super, mada bih voleo ipak da je malo u plusu, ali ok. Rezerva snage mu je odlicna kaze, sto je normalno s obzirom da je nov sat. Pozz
Prilog 3424Prilog 3425Prilog 3426Prilog 3427Prilog 3428Prilog 3429
Hehehehe...nisi mogao mirovat',a!? Pa dotjerao ga je fantastično! Dobra narukvica ali je meni ipak najbolja čelična!
Ej ma jok bre nego sam odneo Geneve da mi je ispolira kako je bila kad je kupljena, i da stavi iluminaciju opet, jedini je on hteo da se bakce s tim, i stavi on Geneve na onaj istrument digitalni ne znam kako se zove da vidi sva odstupanja, i ja naravno nisam mogao da mirujem i pitam ga aj stavi Speedy Sam se ponudio da ga podesi , nije mi nista ni naplatio a mucio se malo, moram priznati jedno desetak minuta.
Pa on nije bio zadovoljan,kaze minimalne korekcije a odsupanje znatno skoci,ali stavio ga je u plus 10 brojcanik dole,jer onda u poziciji u kojoj je ruka najcesce prilikom normalnog nosenja bi trebalo da bude oko nule kako smo proveravali. I ubo je Inace najteza pozicija za mehanizam ovaj moj je krunica na dole.
ja u svakoj temi moram da postavim jedno offtopic pitanje pa cu tako i u ovoj omega speedmaster kao i moj sat imaju tu tahometarsku skalu, da li neko zna kako se ona koristi? inace speedy je odlican
Bookmarks sajtovi