Odlicno izgleda na kozi!
Ja bi si za njega uzeo i deployant buckle da ga jos malo digne!Odlican sat,sad kad si ga regulirao je nenadmasan.
Super je na kozi ,ja bi mozda neku "sportskiju" narukvicu stavio ali i ova je ok,sto se preciznosti tice mislim da je svaki komentar suvisan .
Razumem tvoju strast ali ja se ne bi u opste uzbudjivao da li je jedna ili 5sek, sam osecaj da nosim nesto o cemu sam dugo mastao bi mi bio dovoljan.
Da, cak se i mojoj zeni svidja kaze da je elegantna. Gledamo juce film Amerikanac sa Klunijem, i ja se nakasljem svaki put kad mu je sat u krupnom planu, naravno nosi Speedy Pro, i kad je jedan kadar bio u krupnom planu, samo sat, pita ona Jel to tvoj sat, bas lici Rekoh da jeste Zene, a kazu da mi ne primecujemo detalje Inace pored Klunija sat se u filmu najvise i pojavljuje, a film je meni bar, odlican, mnogima se ne svidja, meni je kao pozorisna predstava, a volem pozoriste Inace nakon dva dana merenja sad je -6sec sto je i dalje dobro, znaci -3 na dan. Pitacu casovnicara dal da ga ostavim tako ili treba da se ubrza malo. Pozz i hvala na komplimentima
Ma daj Nikola, ostavi više taj sat na miru i pusti ga da radi ono za šta je i namenjen. :p Tri sekunde na dan je fenomenalna vrednost i ne vidim potrebu da se dodatno podešava sat.
Uzgred, odlično izgleda na novoj narukvici.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala, hvala, necu ga dirati sigurno vise ako ostane ovako. Jeste lepa ova narukvica ali ja trazim neku kvalitetnu shark skin, nema ih mnogo u NS
Ma u NSu je ponuda stvarno siromašna, svi uglavnom drže jedno te iste a nešto kvalitetnije od poznatijih proizvođača nema ni u najavi.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Prilog 3907
Evo za moj jubilarni 200ti post. Hvala vam na strpljenju i poverenju koje ste mi ukazali. S postovanjem Nikola Loncar
Poslednja ispravka: dragon (27.11.2010. u 20:44)
Hvala tebi na trudu da i ostlim članovima foruma omočućiš uživanje u tom legendarnom satu. Želim ti da te još puno godina pouzdano služi.
Bookmarks sajtovi