Mislim da je Artelier Date iz "Culture" kolekcije. Ovaj sam ja našao samo što je u drugoj boji...
Jako lep sat, sada ga ima i sa alarmom.
Oris Artelier Alarm
Samo što je cena velika...
Trebalo bi da može da se nađe za bar 30% manje od te cene sa tvoje slike...
Moze biti da je iz te kolekcije. Pa mislim odmah se vidi da je sat kulturan Cena je takva, ali tu dolazi popust od 15% i povracaj poreza. Tako da treba i to uzeti u obzir. Ali treba i dodati troskove puta i hotela, a i nocnog provoda.. pa onda to izadje jos vise! Ali salu na stranu. Od ovih koje si nasao, interesantan mi je ovaj sa funkcijom alarma, ali opet estetski mi je najlepsi ovaj koji sam uslikao..
Za te novce (a i jeftinije) možeš da nađeš neku eternu, longinesa, omegu u super očuvanom stanju i to kod nas. Nema troškova puta i hotela a noćni provod je i ovde odličan!
A i alarm im je preskup, opet se može naći daleko jeftinije neka eterna ili dunhill ovde kod nas sa istim mehanizmom koji se nalazi i u Orisu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ma i to si u pravu. A vidim nocni provod se bas praktikuje. I ti i Krstic ste pravo iz nocnog zivota skrenuli malo na forum.. Cccc.ccc
uff... meni "budulnik" verzija izgleda super, a izvuci dobro
Koliko vidim budilnik verzija bi većini dobrodošla... Mada Dragon ima onog prelepog bellmatica, pa ga baš briga...
Slažem se da je cena malo veća u odnosu na konkurenciju, kao što Dragone reče ima dosta toga da se bira od Longinesa za taj novac, možda čak i nešto novo iz master kolekcije...
E sad ako je to bila ljubav na prvi pogleda, koja se pretvorila u opeseiju onda tu pomoći nema...
^ tu nisu cista posla
YouTube - Twilight Zone intro.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi