prefarbali sat i jos da im dajem 50$ za okeane
prefarbali sat i jos da im dajem 50$ za okeane
izgleda da niko ne cita cim ne prebacuju, smorismo ih
ti imas veci uticaj ovde, stariji si clan, mislim da ce tebe pre da poslusaju
smorili ste sa orisom
Cita, cita ...
Evo me u tudjini, ali je hotelski net dovoljno dobar da se udobno surfuje.
Nego - veceras, setajuci Becom, naleteh na sjajnu prodavnicu satova.Vidim da imaju OGROMAN izbor Oris satova po vise nego privlacnim cenama. I u sred te divote - Oris Pro Diver - Col Moschin Limited Edition!!!
Dakle - sat je DZINOVSKI!
Dobija se u povelikoj crnoj kutiji nalik onima za alat. Dolazi sa metalnom i gumenom narukvicom, alatom za zamenu narukvica, 2 seta rezervnih spring barova... ma saso mange dodataka... na kraju - kao sto je sve na ovom satu ogromno i nekako prenaglaseno - dolazi i cena od (ako se ne varam, posto mi se malo zamutilo) - 3095 EUR!!!
No time to lose
evo ga i ovaj....doliva ulje na vatru
Eto našeg kutka!
Pošto niko ne čita evo ti male igrice The MyOris 2010 Quiz: your chance to win!
Pitanja nisu teška, malo se i googla, malo pomognu oni i eto te u ždrebu za kalendar novi!
Ejjj bre ludaci nisam video da ste stigli!
Dzinovska je cena Vlado ali i dzinovski pokloni, aj čekamo ga za pola godine biće jeftiniji! Šta ti se još svidelo od Orisa???
Eeee Milane u hotelskoj sobi sa dobrim internetom, ma koga laže bre on!? Sada sam skapirao šta piše!
Crane, čitaju!
pa lozi vas...ko zna s kim je...kao oris...i lozi vas
Sva sreca da radnja nije radila... inace im ne bi dao ni da zatvore
@Angel - bilo je par Orisa 47mm, sa malom sekundarom gore levo i dole levo ('C' small second date) a nisam siguran - cini mi se da je bio i Regulateur. Provericu sutra (u radno vreme, nadam se )
No time to lose
Bookmarks sajtovi