Ovaj Artix Complication je apsostrumfno prekrasan sat. Meni jedan od favorita Orisovih Cak ga polagano stavljam na neku imaginarnu wish listu
Ovaj Artix Complication je apsostrumfno prekrasan sat. Meni jedan od favorita Orisovih Cak ga polagano stavljam na neku imaginarnu wish listu
Odlican sat, jes malo mali (za moju ruku), al odlican!!!
za tebe je sve osim ovoga premaleno, aj izađi s ovim na kraj,
ORIS ProDiver Rotation Safety System
51.0 mm case diameter
Automatic mechanical movement with chronograph function. Centralized hour and minute displays, small second at 9 o’clock. Centralized second counter, decentralized minute and hour counters. Date at 6 o’clock.
Multi-piece titanium case. Screwed case back with special meters-feet scale engravings. Sapphire glass domed on both sides with inner anti-reflective coating.
Unidirectional rotating rubber, steel and ceramic bezel protected by “Rotation Safety System”
Automatic helium valve
Black two piece dial with printed wave pattern. Applied indices with super-luminova inlay. Nickel hands with super-luminova inlay.
Stainless steel screw down crown and pushers with side protection system
Extendable rubber strap with folding safety clasp. Also available with extendable multi-piece titanium bracelet.
Water resistant to 1000 meters
Set includes case, separate metal bracelet and tools
42 hour power reserve
Vidiš crane pet dva za nas! Dobro došao Dalton!
Artix Complication je zaista lep sat, ako se ne varam cena mu je nekih 1500€ zaista dobiješ odličan sat sa baš solidnom cenom. Zamili koliko bi Omega tražila para za ovako nešto.
Angel, hvala na dobrodoslici! Jos uvijek se osjecam friski ovdje hahaha
Forza Oris!
stvarno je lep ovaj Artix Complication, cista elegancija!
42mm je po meni ok velicina za taj stil sata, ali naravno zavisi i kolika je ruka, mozda bi 44mm bilo idealno....
generalno mislim da ovako elegantni satovi malo gube na toj eleganciji kad su preveliki. ali naravno, nista dok ne stavis na ruku pa vidis.
Slazem se i ja za 42. Malo se samo zezam na konto moje rucerde . Ovakav 42 izgleda vece jer mu staklo ide skroz do ivice i ne bih se bunio da ga imam
Kolega ima Tag Heuer Carrera (WV211A.BA0787) za koji pise da je 38.5. Moram priznati da deluje vece nego sto jeste.
Postoji za tebe čelična varijanta, ali je bolja na koži! Ništa pišemo peticiju za tebe, čovek sa najvećim zglobom na svetu!
Ne mislim da je tako! Dovoljno staža i dovoljno ljubavi prema satovima imaš meni je to sasvim dovoljno, a ako napravimo koju grešku i nekome se to ne svidi tu su nam moderatori, administratori da nas koriguju i obrišu post koji nevalja!
SAMO PIŠI!
Kod ovakvih komplikacija ja volim i manje prečnike poput Vacheron Constantin, Patek Philippe, Blancpain 36-42mm je maksimum ali šta da radim kada eee 45-ca stoji kao da je 39mm.
uh ovo je dobar satic...aj moram priznati
Bookmarks sajtovi