imam priliku kupiti ovaj model pa me zanima šta kolege na ovom forumu kažu o cijeni, nadam se da ćete mi pomoći
imam priliku kupiti ovaj model pa me zanima šta kolege na ovom forumu kažu o cijeni, nadam se da ćete mi pomoći
iskreno znas verovatno po raznim sajtovima koje su cene,drugo moras nam reci koja mu je cena kataloska ako ne znas nadji ha na netu i za koliko ga dobijas...
da li je sa ili bez originalne kutije,pisem originalne jer onda su tu i papiri ako ih nema onda je druga cena...
mislim da drugacije ne mozemo ili ja ne mogu da ti pomognem...
next year at this time I'll be a millionaire
Uprao tako.Daj stanje sata,sliku ako imas,model itd ako te zanima iole ozbiljniji odgovor.
Ne vjerujem da te zanimaju nonsalantne izjave tipa - uzmi ga, to je Panerai.Sta cekas :p
@ssuma, na ovom linku Rabljeni satovi marke Panerai | Kupnja rabljenih satova marke Panerai na web stranici Chrono24 imaš Panerai polovne modele iz 2010, sa kutijom i papirima, pa pogledaj kako se kreću cene. Nadam se da će ti pomoći da odlučiš koliko bi dao za taj koji je tebi ponuđen.
PAM00000 Luminor Base Logo steel, black dial 44mm $4,400
U evropi je malo skuplji.
Po meni je to povoljno,ako je sat kao nov,sa pratecom dokumentacijom i papirima - mislim da ako ti se svidja ne razmisljaj puno...
Uzimaj!
Pozdrav i javi sta si uradio.
S postovanjem Marko
I ja da potvrdim. To je dobra cena, i posto je sve u full-u mislim da treba da ga kupis. Pozdrav
Prijatelji imam jedan mali problem, iskreno otisao bi po njega odmah, ali u ponedjeljak mi stiže daytona 116523 , ukoliko bude novaca panerai će biti moj što prije.
Nadam se da ću vam čim prije predstaviti svoju kolekcijuu punom sastavu
Bookmarks sajtovi