Dobio sam na poklon sat Luminor Marina,pa me interesuje gde mogu u Novom Sadu da proverim dali se radi o original satu,i uopste koliko se krece cena takvih satova kod nas.
Dobio sam na poklon sat Luminor Marina,pa me interesuje gde mogu u Novom Sadu da proverim dali se radi o original satu,i uopste koliko se krece cena takvih satova kod nas.
Cene imas ovde:
http://www.paneristi.com/reference/p...pricelist.html
A za prvi deo ti ne mogu pomoci posto sam iz BG-a. Mada generalno, ako mozes da ga potopis u vodu nekoliko minuta celog i da nastavi da radi iskljucio si za 90% mogucnost da je fush kopija koja je i najcesca u nas.
Mogli bi na trenutak zanemariti onu staru...'POKLONJENOM SATU SE NE GLEDA U ZUBE...tj. ZUBCANIKE' i bilo bi lepo da vidimo slike sata (lice i nalicje)...mislim, ako nije problem.
Pozdrav,
Milan
djjura wrote:
Kao što reče Milan najbolje je da prvo postaviš slike pa ćemo možda i na taj način moći utvrditi autentičnost, u slučaju da se radi o lošoj kopiji. Ne bih u startu da te obeshrabrim ali najverovatnije da je reč o kopiji pošto na tržištu ima jako puno Panerai klonova, a i ne dešava se tako često da se poklanjaju satovi od ~6000 EUR.Dobio sam na poklon sat Luminor Marina,pa me interesuje gde mogu u Novom Sadu da proverim dali se radi o original satu,i uopste koliko se krece cena takvih satova kod nas.
Pozdrav,
V.S.
I ja sam cuo da ima mnogo kopija ovih satova. A sto je mnogo gore, kopije su sve slicnije orginalu. Tako da treba voditi racuna.
Bookmarks sajtovi