Brateeeeee nemoj da mi vredjas mehanizam..odlican je cakce li cakce ))
Brateeeeee nemoj da mi vredjas mehanizam..odlican je cakce li cakce ))
next year at this time I'll be a millionaire
Ovo je stvarno sramota za Panerai...
Pa da li je moguce da nisu uzeli i bar malo dekorisali mehanizam koji je pre svega vrlo lako odraditi nego direkt iz fabrike gurnuli u sat???
Kao sto Milan rece,identican mehanizam kao u njegovom satu koji je 16 puta jeftiniji,stvarno fenomenalan posao od strane Panerai-a,svaka cast,cist bezobrazluk!
Ali mislim tj kladim se da da su svi rasprodati. heheh i svi ce savrseno da rade..
ma nisam to ni pomislio da je drugacije..cak sta vise kad su culi da sam uzeo ovaj mehanizam i Pilota odmah su brze bolje i oni stavili...sta ti je reklama
Ne znam zašto se čudite...
Ostatak na ovom LinkuSuccess made by Panerai – caliber ETA/Unitas 6497
By mono
The pocket watch movement Unitas 6497 is a reliable workhorse. It’s being used in numerous watches… not only pocket watches! It actually got the most fame because it was used by Panerai.
Other brands also made some modifications on the base movement, but today there are also many watches offered with the basic version of the Unitas 6497. Or shall we say ETA 6497, because ETA now produces these movements...
Tu se i kaže da je u pitanju "caliber heavily modified by Panerai", kao i da je Panerai proslavio Unitas 6497 danas ETA 6497...
/edit:
Mislim, htedoh reći, nije uopšte neka novost da Panerai koristi 6497 i to jaaako jako dugo,
i uopšte je praksa danas postala da i malo bolji proizvođači modifikuju ETA ili Seiko mehanizme i nazivaju ih Calibar 5, Pam XI..itd.
Damn!....
Panerai je modifikovao eta mehanizam...
strašno.... LOL
Poslednja ispravka: Tomash (24.10.2011. u 19:32)
Tomash druze moj totalno si promasio temu, nije ovde novost Unitas 6497, nego je NEMODIFIKOVANI NAJJEFTINIJI BEZ DEKORACIJA I BEZ MODIFIKACIJA Unitas 6497.....Procitaj malo tekst.
Koji tekst?
Ako misliš na postove forumaša....pročitao sam.
Po čemu vi znate da mehanizam nije modifikovan? Ovako na oko ste ocenili da ništa nije modifikovano?
Nema dekoracije...pa šta, ionako je model sa punim poklopcem.
Ipak je Panerai jedno veliko ime i ne verujem da prodaju mačke u džakovima...
Čak nigde i ne kriju da modifikuju 6497, koji su upravo oni proslavili.
Sorry otišao sam u off, trebao sam staviti link ka specifikaciji tog mehanizma, ili šta već,
Ali poenta moje priče je da isto tako možete da napljujete bilo koji Panerai koji ne koristi inhouse mehanizam, samo zato što nije dekorisan, ili liči na osnovu na kojoj je zasnovan.
Pa recimo da ljudi sa Paneristi foruma znaju onako dosta o Panerai satovima i da je covek kupio dva ista sata i sada je zaprepasten sta je u njima....To je najobicnija ETA 6497...Da je iole modifikovan slazes se da bi barem nasli za shodno da ga potpisu SRAMOTA...
Bookmarks sajtovi