Zar je cal.2500 in-hous mehanizam,osim ako pod in-hous podrazumevate to sto je omega u okvru swatch grupe kao i eta,drugo kolko ja znam silicijum koriste tek u cal.8500
Zar je cal.2500 in-hous mehanizam,osim ako pod in-hous podrazumevate to sto je omega u okvru swatch grupe kao i eta,drugo kolko ja znam silicijum koriste tek u cal.8500
Pa 2500 je takođe in-house, na kraju krajeva pošteno su platili George Daniels-u. Što se tiče silicijuma, tačno je da se koristi tek od 8500 pa naviše.
Pozdrav.
Hvala vam svima . Najverovatnije cu da se odlucim za Panerai . Nadam se, da cu da ga kupim do kraja ove godine. Iskreno svidja mi se njegov oblik , mada sto kaze Vlada ; izbor nikad nije jednostavan .
Pozdrav i hvala jos jednom na iskrenim savetima
Poslednja ispravka: luminor (13.11.2010. u 1:28) Razlog: .
Nema na čemu, slike da postaviš obavezno čim stigne sat
Pozdrav.
Da li je sigurna kupovina preko interneta . Preko interneta moze da se kupi Pam312 za 4000 eura http://www.chrono24.se/panerai/lumin...hResultIndex=6 ili za 51 000 kruna tj 5500 eura na ovoj stranici http://www.uret.se/panerai-manifattu...l-p-10663.html ovde moze u rate sto se meni svidja . Ili lepo da se ode u neku radnju zbog sigurnosti da se ne dobije preko interneta neki laznjak i.t.d.
Pozdrav.
Ne bih rekao da ćeš dobiti r***ku ali bih ja na tvom mjestu kupio u radnji(nisu to male pare)!
Ma kakvi sajtovi kad je Paneriji u pitanju. Samo i iskljucivo radnja, ovlašćena i sertifikovana za prodaju Paneraia. Sta da ti kazem, dovoljan je i podatak, da posle Rolex-a najvise re....ka ima Panerai. Ima tako dobrih, da i odlican casovnicar mora dobro da se zagleda! A da ne govorim, o sledecem: orginalno kuciste, a falš mehanizam, ili obrnuto..
Samo i isključivo radnja! A obavezno trazi povracaj PDV-a, ako putujes avionom to je najjednostavije.
Sa srecom!
Predpostavljam da si iz Stockholm-a? Avio saobraćaj nije skup kod Vas? Sat i mnoštvo satova jefinijih možeš naći i u Berlinu ili još bolje Cirih, Ženeva. Vikendi Vam nisu strani u drugim zemljama zar ne!
Napiši nam cene satova kod Vas u Stockholm-u pa će mo ih nekako uporediti. Zvanični distibuter za Stockhom ako ne grešim da si odatle pošto si upisao da se nalaziš u tom gradu!
Nymans Ur 1851
Panerai Authorised Dealer and Service Centre
Biblioteksgatan 1 Box 7162
10388 Stockholm
stockholm@nymansur.com
Phone: 0046 8 545 061 60
Fax:0046 8 545 061 62
Bookmarks sajtovi