Uh, čitav esej! 😁
Može ćevapi i raki'ica umjesto mućkanog martinija i bilo čega što 007 gablecuje! 😋
Uh, čitav esej! 😁
Može ćevapi i raki'ica umjesto mućkanog martinija i bilo čega što 007 gablecuje! 😋
Ne znam da li onda da vasa misljenja uzmem kao aksiom? Ne verujem da bi ova po vama blasfemija prosla bez blagoslova rukovodecih ljudi Pateka, no necemo dalje o ovome. Drago mi je za omanju umetnicko-istorijsku komparaciju koju ste izveli, bilo bi zanimljvo prodiskutovati o ovome van kucane forme. Svako misljenje uvazavam, i ne trudim se da ga agresivno korigujem sto cini mi se sa vase strane i nije slucaj.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Treba imati na umu da se dosta clanova foruma licno poznaje, da se druzimo, idemo na ruckove, kafice, pivo zajedno, tako da nekome ko sve ovo posmatra sa strane deluje da u pisanju ima agresivnosti, varnica itd. Ne tvrdim da je i u ovom konkretno primeru to slucaj, ali uglavnom se svi licno poznajemo pa mozemo i da napisemo ponesto sto bismo retko kad napisali nekom sa strane.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Svakako, svakako. Imate kredibilitet za koji bi ja morao da se pomucim jos koju deceniju. Zaboravio sam cinjenicu da ovde vlada tajno drusto . Oprostite jos jednom ali profesionala deformacija mi je da moram da odgovorim na svaku. Sedim i ucim koliko mogu, no ovde je bilo zastupljeno vise pitanje dizajna nego kvaliteta i strucnosti u izvedbi. No dobro . Izvinjavam se Neshi ukoliko sam ga pa i milimetar iznervirao, nije mi namera biti provokator. Kad lupim nesto slobodno me poklopite . Pokusacu to da razumem vise kao dobronamernu cusku nego malicioznost.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Ma opušteno, druže, ovde smo da se družimo i ispričamo
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kako vam svidja novi Patek
Vuče mi na neke vintage Orient satove
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi