vizuelno deluje nekako jeftino.... pogotovu zbog te plave boje, podseca me na kineske satove
vizuelno deluje nekako jeftino.... pogotovu zbog te plave boje, podseca me na kineske satove
Zanima me da li ljudi ovo nose samo zato što je Patek Philippe, ili zato što im se sviđa...
svidja mi se barok i ne izgleda mi nimalo jeftino, ne nikako, naprotiv
Sat je vec predstavio Darko u temi ,izgleda kao 1.5M$
23, moje misljenje je isto.
Stvarno ne znam da li neko kupi zbog imena ili zbog cene, u svakom slucaju za mene previse.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Svakako da je malo previse plave boje, ali nikako ne izgleda jeftino, gravure su samo da ih je malo manje.
Meni se ne sviđa. Svaka čast na inovacijama, za mehanizam kapa dole. Ovo je sat koji se nosi na krunisanju zapadnih prestolonaslednika a onda se sat stavi u kutiju do sledećeg krunisanja. Volim plave brojčanike ali ne ovu , što bi narod rekao, šerpa plavu. Gravura ima toliko da bi celokupan sat, da je malo manji, mogao proći kao ženski model.
Poslednja ispravka: skydrummer (14.7.2013. u 22:46)
Bookmarks sajtovi