Hm,kako shvatiti ozbiljno čovjeka koji nosi ovako nešto!?
Svatiti ga kao osobu koja ne zna šta će sa parama... pa eto nosi Snupišu...
Ne bih da ispadne da ne gotivim Snupija.... ali ovo gore izgleda kao kad bi na suvozacevo sjediste nekog uglancanog E-tip Jaguara nagurali dvije vrece cuvenog bijeljinskog kupusa.
Eto tako su jedno drugom legli...
Od kupusa se pravi bar dobra sarma , a sa ovakvom modifikacijom se pravi loša šala koja se zove kič!
ps S obizirom da sam video svega nekoliko uspelih modifikacija originalnog dizajna, uvek sam se pitao: Da li proizvodjaci mogu da se zastite od ovakvih ludosti?
Poslednja ispravka: tolarbo (12.11.2014. u 2:52)
Sto bismo morali ozbiljno da shvatamo ljude? Evo, da li bi ozbiljno shvatio mene ili Bakija sve i da nosimo Patek Calatrava ili Vacheron Patrimony?!?
Cekaj, a sta da nose bogati tinejdzeri umesto svoca? Kic jeste, ali posto su crtani likovi u pitanju - moram da dam svoj glas ZA Jos ako mozes da biras sta ce nakace - suuper. Datejust izgleda lepse, manje natrpano nego Sub.
Mislim da razumem zelju za kojekakvim modifikacijama. Ipak su Rolex i slicno relativno masovna roba (govorimo o maltene milion primeraka godisnje) pa je klijentima potrebno da se malo razlikuju... Kao i modifikacije na luksuznim automobilima, i ovo sa satovima cesto ispadne kontraproduktivno...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja bi recimo Bakija shvatio ozbiljno , a tebe nisam jos licno upoznao (mada bi volio) a sto se satova ovako "sredjenih" tice.....jbg, nije mi to to....igrati se s necim sto nije tvoje delo ni rad, meni deluje malo posprdno pa cak i omalovazavajuce.
A najmanje zelim gledati i razmisljati koji im je smisao toga.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
O rolexu imam visoko mišljenje,cijenim njihove satove ali ovo nikad ne bih stavio na ruku.
Strasno.
Mada ne bi me cudilo da ih vidim na onim americkim turistima u sarenim bermudama, havajskim kosuljama, 2 fotoaparata okacena oko glave, puse tompus, trce i urlaju po aerodromu. Jedno mi Snupi ide sa njima .
Bradonja,
Tebe,bakija,Milana(garant ima još neko...)teško da u homo sapiens ubrajam!
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (12.11.2014. u 14:18)
Bookmarks sajtovi