Zanimljiv video o Rolex satovima...
Znam da sam već dosadan sa Rolexom , ali šta ću kad stalno nalećem na dobre i zanimljive informacije kada je ovaj proizvođač u pitanju.
Zanimljiv video o Rolex satovima...
Znam da sam već dosadan sa Rolexom , ali šta ću kad stalno nalećem na dobre i zanimljive informacije kada je ovaj proizvođač u pitanju.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Uraditi ovakvu glupost prelepoj Daytoni je zastrasujuce,i ovo koliko sam razumeo moze da se uradi bilo kom satu,a ne samo Rolexu.DLC je bukvalno nemoguce ogrebati,i iskoristljivo je kod satova kao sto je Submariner,ali onu prelepu Daytonu sa bazom od belog zlata usrati sa DLC om je svetogrdje.Najezio sam se kada sam video crnu daytonu.Izgleda kao jeftina replika uzas blagi.Pa Rolex prvi nikad nebi uradio tako nesto a ako neko moze mogu oni.Ovo je fenomenalno za ronilacke satove,i satove koji se nose kod bavljenja ekstremnim sportovima i u buducnosti ce sve vece firme imati modele satova sa DLC-om.Legende ne treba menjati,koliko god tehnologija napredovala.Zamisljam Moon watch sa DLC-om,i umesto fenomenalne kombinacije brusenog i poliranog celika obradjenog na najfiniji moguci nacin vidis DLC,tuzno.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Katastrofa!!! Sta uradise od onako lepog sata.
Postade rolex modni sat xD
hvala ti na linkovima, meni je ovo super i samo daj nisi dosadan sa Rolexima
Meni je ovo ruzenje Rolex-a. Podseca me na druga (clana foruma koji je u osnovnoj skoli obojio sve satove u kuci crnim flomasterom. Ali srecom po sve, bar je moglo da se ocisti. Ovo sto su radili sa Rolex-om mi se uopste ne dopada!
Dragon,Nikle,tolarbo,UlysseNardin-auuu, što ste konzervativni! Pa dajte ljudi,ovo je ipak "budućnost u tehnologiji proizvodnje satova",!!!
Mada ne volim crne satove,ovako sređen sub mi sasvim solidno izgleda! Daytona mi se ne sviđa crna-što jes'-jes' !!!
Ovo je po meni mnogo vise primenljivo za konstruisanje delova mehanizma sata.Zamislite metalne delove presvucene najtanjim slojem DLC-a.Pa to bi bili skoro vecni satovi.Habanje tih delova bi bilo barem 5x manje nego klasicnih.A i kako bi izgledao taj mehanizam ukrasen raznim rubinima,plavim srafovima,nekim rodinovanim delovima...bolest.
I meni se ovo nije dopalo. A bas me interesuje sto na ovom snimku majstor nije svoj Rolex "obojio" u crno. Svestan sam ja da je DLC-PVD nova tehnologija i mozda ce biti primene kod nekih serija satova, ali smatram da nece biti bas buducnost. Ili bar ja necu gledati takve satove, a o kupovini i da ne govorim.
Bookmarks sajtovi