U pravu si kuciste jeste u zlati ,a narukvica je ostala kombinacija, nisam ga video do sad , treba se raspitati o tom kod Petrovica.
U pravu si kuciste jeste u zlati ,a narukvica je ostala kombinacija, nisam ga video do sad , treba se raspitati o tom kod Petrovica.
Uf al dobro izgleda sat,ubitacan je...
kako greska stavili su na svo sajt pogresnu sliku
Da da, eto i njima se desava.
Ovo pitanje vjerovatno ne pripada ovoj temi ali nisam želio da otvaram novu. Imam rolex org sa računom gdje je kupljen ali ostale papire sam izgubio. Pitao sam u rolexu i oni ne izdaju nove sem potvrde da je sat org. Vidio sam da se prodaju kopije sa papirima , interesuje me da li postoji mogućnost da se naprave papiri na nekakav drugi način mimo rolexa. Ne mislim prodavati sat ali mi nekako ostala gorčina zbog izgubljenih papira. Ako neko ima nekakvu dobru ideju bio bih zahvalan. Odmah da se ogradim nije nikakva prevara ili tako nešto. Pozdrav članovima foruma.
Verujem da nemaš nameru da izvršiš neku prevaru ali gorčinu zbog izgubljenih papira sigurno neće sprati svest o tome da sada imaš lažne papire!
Ako sat prodaš se lažnim papirima onda (bez obzira na nameru) vršiš prevaru. Ako sat zadržavaš ,rolexova potvrda o originalnosti trebalo bi da te sasvim zadovolji.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sat ne mislim prodavati a imam i slike mehanizma , račun , potvrdu. Ne radi se o tome da bih nešto dokazivao već osjećaj kad otvoriš kutiju od sata a u njoj nešto fali. Jednostavno nije kompletno.
Veruj mi da je gorce onom sto su mu ostali samo papiri
Bookmarks sajtovi