Kako izgleda jedan Rolex Sea-Dweller rastavljen u delove...
Kristal
Kako izgleda jedan Rolex Sea-Dweller rastavljen u delove...
Kristal
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nastavak...
Source: LINK
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Mašala debelo staklo!!!
Ozbiljan sat mada na ruci deluje poprilicno "budzasto" mozda i vise od nekih drugih sub satova,ali za staklo nemam reci.
Dragone pohvale za ovaj post. Nikada ne bi ni pretpostavio da postoji ovako debelo staklo. Sjajno, bas mi dopada i to sto svi delovi deluju krajnje jednostavno, ali odaju mi nekako sigurnost i kvalitet cak i na slici!
Ovo kosta 7000-8000 evra.Nikada necu shvatiti zasto.
off topic
U svakom trenutku postoji tržište a uz dobar marketing i odličan kvalitet satova Rolex jednostavno može da diktira cene koje želi.
Recimo, meni nikada neće biti jasno kako to da Kobold može da traži za svoje satove onoliko koliko traži?!
On topic
Jedan kraći video... I opet, kristal je
Bookmarks sajtovi