i jos nesto nisam na branilac Rolexa pa sad kao ja uskacem u vatru ...tu je Marko da se busa sa onim armonikaskim
i jos nesto nisam na branilac Rolexa pa sad kao ja uskacem u vatru ...tu je Marko da se busa sa onim armonikaskim
Poslednja ispravka: milan zmaj (17.7.2011. u 16:00)
next year at this time I'll be a millionaire
Aj ne diži bunu bez potrebe, niti Mike Woods ima sve identične Rolex satove niti je Saito-va kolekcija sadržala sve iste Seiko satove. Svako svome, neko uživa u ovome, neko u onome.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
pa to sam i ja na drugaciji nacin i napisao...ali predhodne poruke su bile drugacije...ne dizem ja bunu samo pisem ono sto mislim da mogu.
od mene zavrseno..
Ma ti si buntovnik bez razloga, stalno nešto mlatiš.
I di je prase?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
O.T.
Koje prase? Ko je pominjao prase? Prase??
Da li je prase OFF topic?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
znas kako me zovu James Dean
prase pored vas ima da vude vepar ili krmaca...posto ste toooliko asocijalni,evo cak sam i Tolarba ubacio u kosarkasu ekipu doduse brzo ce da leti ali... ))) salim se miki
jaooo izvinjavam se otisao sam predaleko u OFF TOPIC.....
joooooj....bolje da nisam gledao ovo...toliko satova mog omiljenog brenda na jednom mestu....plus toliko vintage modela...
Stvarno je ovo poslastica za ljubitelje ovog brenda. Kolekcija je za respekt, i jos kazu to je samo deo kolekcije!
O:T: Jaoj Milane, na kosarci ce me biti, mozda me ovde nece biti uskoro
lepo izgleda...ali ja nisam nesto odusevljen ogromnim kolekcijama,cemu to? kapiram da ima ljudi kojima posedovanje na stotine satova predstavlja zadovoljstvo postujem to ali ne razumem...ja sam pre za neku intimnu kolekciju od 10,20 satova koji ce se nositi biti popravljani,ulepsavani,koji ce ziveti......malo mi je tuzno to da gomila satova drema u nekoj vitrini,fioci,kutiji...nekako mi se cini da svaki sat voli da bude nosen tako da sve ovo treba RAZDELITI POSTENOM NARODU!!! (nama)
ako je malo off izvinite
^
ta ideja o podeli uopste nije losa.
Dakle, u slucaju da dodje do toga, prijavljujem se za jednog Sub-a. Nije mi bitno koja serija, ipak ne treba cepidlaciti.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi