to je to. Jedan submariner i jedna daytona i nista mi vise ne treba!
Ja sam pao na dupe kad sam video ovu novu belu Daytonu! Prava perverzija!
Mišić M.
Odlicna kombinacija samo sto bi ja sada keramicku bijelu daytonu i sub sa datumom keramiku .
Mislim da si u pravu kada kazes da je sve manje vise isto,no medjutim mnogo je veca potraznja za ovim modelom u odnosu na vreme kada su predstavili prvu daytonu.Zivim u Australiji i prosto nije moguce da se covek docepa polovnog modela,a kamoli novog.Lista cekanja u Rolex butiku je do 18 meseci uz 20 procenata depozita.Najveca primedba je naravno cena,kataloska prodaja kod nas je 17000au$ medjutim kao sto napomenuh mnogo se ceka,skoro sam pronasao jedan koji je star nekoliko meseci a prodaje se za 23000$ daleko od toga da je toliko vredno.
Lepo je Rolex naplatio ovaj novi bezel; gledam na Jomashop, preko 5K usd je novi model skuplji.
Nisam očekivao da će biti tolika razlika (može da se kupi Oyster Perpetual na Jomi za oko 4,5 K).
Ali, od kada pratim Daytone, poslednjih 5-6 godina,nikada nisam video da je neko ima u radnji (mislim na osnovnu verziju, obično imaju po neki model sa zlatom).
Izgleda da je tražena i dalje.
btw Ako može admin da doda još jednu "0" u ref. broju u naslovu, pls. promaklo mi je kad sam postavljao temu.
Može
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi