Pa dobro, nisam mislio bukvalno Ali moguca je gadna povreda u slucaju da se zakaci za nesto a sat ima (kvalitetnu) metalnu narukvicu. Ovako barem iglice iskoce ili se iskrive.
Pa dobro, nisam mislio bukvalno Ali moguca je gadna povreda u slucaju da se zakaci za nesto a sat ima (kvalitetnu) metalnu narukvicu. Ovako barem iglice iskoce ili se iskrive.
nikad mi nije bilo jasno što je 007 nosio Rolex na onakvom kaišu, u čemu je fora ???
vidiš ovo za zakačinjanje ruke ima logike, nisam mislio o tome
evo slike rolje na 16mm natou
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ne znam za ruku i sat, nije mi se dogadjalo, ali sam nekoliku puta burmu kacio na kvake i neka druga mesta, par puta je malo falilo da prst ozbiljno nastrada. Od tada je vise ne nosim.
Znam da nije tema, al' ajde da pitam, jer iko ikad provalio što su u filmu upotrebili nato kaiš debljine 16mm umesto 18mm ili 20mm koliko je već razmak između lugova?
Nešto sam načuo da je rekviziter na licu mesta sklepao tu narukvicu i da drugu nisu imali, zašto, ne znam... A ne znam ni zašto su skidali orginalnu...
Po onome sto se prica po stranim forumima verovatno je da je Sonu metalna bila premala i da su onda nabrzinu sklepali da ga moze staviti na ruku....skinili sa sata od nekog na setu.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Cccc, kriza bila...
врло занимљиво баш ми је драго да сам сазнао коначно, а питао сам се зашто
Хаџи, то је бре била кокошарска продукција тада, један од најјефтинијих филмова, 007 је постао легенда много касније, штавише тек у последње време, задњих десетак година
довољно је видети каква је сцена тих првих филмова, онај бели лотус рецимо кад упада у море, мислим ауто од картона, гурнули играчку у лавор и снимали
у то време Шон Конери је имао иза себе много бољих филмова
Ajde i da zanemarimo sve to ali odelo i dezen nato narukvice se slazu kao da su dosli od nekog naseg "eminentnog" pevaca sa nekih "nacionalnih" televizija .
Mada, kada bolje razmislim ovo i nije losa varijanta. Nasi pevaci bi verovatno nosili drecavo zeleni ili ljubicasti kais .
Bookmarks sajtovi