Crni kog sam video mi je delovao baš tako kako ste ga opisali i meni se to svidelo. Meni deluje kao igračka i to mi se sviđa . Zato mislim da će mi se plavi svideti još više
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Crni kog sam video mi je delovao baš tako kako ste ga opisali i meni se to svidelo. Meni deluje kao igračka i to mi se sviđa . Zato mislim da će mi se plavi svideti još više
BB58 blue je daleko ljepši.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Jeste, slažem se, ali me veličina zeza. Probao sam bordo/crni, on mi je možda i najlepši ali veličina mi ne odgovara. Metalnu sa svim linkovima sam jedva zakopčao
Hahahahahaa
Neverovatno... tek sad vidim da nisam jedini... Upravo i samo TO (boldovano) je kod mene razlog...
Čitam pažljivo, uz kafu na pauzi, veliki Haif-ov post sa prethodne strane i sve vreme analiziram i razmišljam kakvo je moje viđenje velikog Rolex-a. Smišljam kako da se uključim u razgovor ozbiljnih kolega kojima ne mogu ni vodu da nosim u domenu horologije a da opet kažem šta mislim i šta me odbija. Shvatio sam da je to oduvek i samo estetika. I onda Piksi pogodi u centar! Kod mene to nikad nisu bili reperi, kriminalci, needukovani glupaci koji su nosili "tog Rolexa" kod sajdžije da im menja bateriju kad sat stane, niti me je preterani 'hype' kod normalnih ljudi odbijao.
Neko je prethodno spomenuo Milgauss model. Jedini koji mi se kompletno sviđa i koji bi bez zadrške posedovao. Analizom razloga shvatam da nije samo dizajn, već i to što volim sve što je neobično. Obožavam posebne i vrlo često nepotrebne komplikacije koje su totalno vanstandardne. Valjda zato i posedujem Sinn HYDRO
Elem, svestan sam da sam daleko od Piksijevog nivoa u svetu horologije pa ostavljam prostora da u nekom trenutku zrelosti i ogromne dodatne edukacije prihvatim velikog Rolexa na drugačiji način, ali za sada postoji toliko drugih kojima želim da poklonim svoje vreme i novac...
Da se vratim na temu, mene Rolexovi redovi i liste čekanja neće skoro videti (nikad ne reci nikad).
Piksi, Haifisch - veliko hvala.
Buco Jr.
Hvala i tebi za iskreno mišljenje! Konačno, da neko napiše svoj pogled na Rolex a da u njemu ne spominje kao razlog odbijanja takve i onakve subkulture, koje ga nose.
Bookmarks sajtovi