Kako mi je skoro rekao jedan stariji gospodin na temu satova i automobila: "Sine, onog trenutka kad budeš bio u prilici da kupiš novog Mercedes-a i novog Rolex-a, kao i da svoje ljubimce napojiš (Mercedes), servisiraš i održavaš (i Rola i Meca) znaj da si uspeo u ovoj zemlji."
Samo Pedja jel si ili je mislio da odes u salon i kupis ga kao i kod Petrovica ili u svakom slucaju da spojis ta dva brenda? )))
next year at this time I'll be a millionaire
Milane, kad mi je to rekao verovatno je mislio da prvo odem do banke, proverim svoj konto i onda odem u auto salon Mercedesa i kod Petrovića, i ponovim se. I onda sam skapirao da moram još mnogo da radim i stvaram, jer realno kupiti takve stvari a da to ne osetiš u ovoj zemlji, pa to i jeste uspeh.
Ko to moze da priusti (cash, nikakvi krediti i koje kakve novotarije) moze smatrati da je u svakoj zemlji uspeo ne samo u nasoj. Ali obzirom da je merc jako dobar auto i rolex jako dobar sat i jednan i drugi u koriscenoj varijanti mogu biti izvrsna kupovina ako se povoljno nadju i veliko zadovoljstvo.
Bookmarks sajtovi